Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Haha lik je carina :D koliki paćenik i kompleksaš treba da budeš da kopiraš tuđe fazone i potom da ih svojataš kao da su tvoji. On je verovatno ubedio sam sebe da je on to izmislio sve.
Pa onda treba neko da poćera Kaizena da se pobrine za to. Ja nemam Tviter, pa ne viđam kaj se dešava.
http://www.dodaj.rs/f/D/Rc/2GJx52t3/untitled.jpg
cisto da ne bude da klevecem
inace, ja sam 21. oktobra spemovao, a on je odg odma sutra dan.
doduse nisam odma vidjo poruku lolo
Неће да гасе смрадови, пријавио сам једно 20 пута, ал стока ми још забранила да стављам коментаре !
Tu jedino Kazan može reagovati i da je pametan uradio bi to. Eto koliko na Tviteru ima "sljedbenika", popularizovao bi Vukajliju u tri lijepe.
A jel taj sa tvitera i sa fejsa jedan te isti ili..?
Ma ne može kaizen tu ništa, šta mu može? Kako može da mu zabrani da koristi fazone sa sajta? I da ga tuži na osnovu ne znam ni ja čega samo će da gubi i vreme, a i pare
https://twitter.com/#!/BratPantela Evo vam link od twitter Pantele. Evo vam link i Djokovićevog twittera, tu i on pozdravlja Pantelu. https://twitter.com/#!/DjokerNole ...Plus još mnogi drugi, sve mozete da vidite na Pantelinom twitteru. Barem da prekaljeno krade, nego su mu toliko loše fore i toliko stvari prepisuje odavde da je to sramota.
Sad u utisku nedelje kurva Olja Bećković pozdravlja Pantelu koji uveseljava sve twitteraše. Predaleko je sve otišlo. Nije isti sa twittera i sa fejsa, demantovao je ovaj sa twittera da je na fejsu istim rečima kao što je Pantela demantovao ovde da je na twitteru i fejsu, rečima to takoreći otuđuje ljude.
Чисто сумњам да је то једна иста особа.
Сад је на твитеру рекао "Љубичево!", а то није говоријо док Кафка не рече пре неки дан. Начи неко одавлен 100%
Ima valjda i na tviteru prijavljivanje, jeste li odradili to?
jebote znaci imamo 2 spjuna medju nama?
ja sam konto da je to isti lik, a u kurac....
Pa jedino da neko pošalje email nekim novinama, da lepo napiše sve, kako je sve počelo ovde, i kako odavde tviteraš uzima sve fore itd i da se to objavi u novinama. Ionako novine boli kurac da piše o problemima u državi, više vole da se bave ovakvim glupostima, tako da verujem da bi bar 2-3 novine objavile članak kad bi im se pisalo....još pogotovo ako bi se organizovalo više autora da piše...
Ma da, odavde neko. Imam ja ideju kako svesti krug osumnjičenih na minimum ali ko će se bakćati time. Ne mozes ga ti prijaviti na twitteru jer nemaš razlog i cim ima toliko pratioca moze kapiram i gole slike da kači kao ona Sandra Partizan i nece te ugasiti. Jedino što je realno, a što mu zelim od srca je da ga pravi Marko Pantelić tuzi što u njegove ime piše, što ga ocrnjuje i kalja mu ugled i što pominje da konzumira lake droge. E onda bi platio debelu odštetu i ugasili bi mu twitter.
Al se vi zamlaćujete glupostima, a Kafka vas još više zamlaćuje....
Šta ćeš kad nam je dosadno :)
Dobro, razumijem dosadu, al' pretjeraste :D
borba za pravdu skocko!!!!
Ljudi mora se organizovati neki grupni spem attack aj nek neko organizuje
Nemoguće je to na tviteru jer tamo nemaju grupe pa ne moze niko da vidi to što pišeš ako te ne prati. Jedino nekim novinama da pošalješ link Pantelinog profila da vide da je tu od kraja avgusta i da pošalješ link twitter Pantele koji je od početka oktobra tamo. Mada ko će to objaviti, eventualno alo, on je već pisao o ovom Panteli sa tvitera.
Ја бих да ми то кољемо куме.