Начи Пантела !!!

1. Један је Пантела, НАЧИ оригинал је само овај наш Пантела Вукајлијски, сви остали су само лоше копије нашег Пантеле и тачка.

2. Au jebote..... nači dobiJo sam oboljenje tipa šlog.....

3. Kafka nemo da stajes!!!!Neka Pantela jos kobjanjava!!!!!1111

4. Кафка, настави да расплођаваш девице!!!!!!

5. Да да кои трип, имо ја ко клинац неке рођаке из Великог Мокрог Луга фазон Великомокролужички Срби

pa oplak'o sam "VELIKOMOKROLUŽIČKI" Srbi , jebo te ledara !1!

6. Ovo je već prevršilo svaku meru. Onaj lažni Pantela slepac preko tvitera komunicira sa Djokovićem, ovaj se smeje na njegove fore zajedno sa mlađim bratom, Marija Kilibarda gledam isto baca Panteline fore, Marko Kešelj, Nikola Lončar kaže danas Panteli da mu pošalje neku džidžu za Španiju, tuce ljudi je pokupilo te fore. Iskreno mu želim da mu stigne neka tužba od pravog Pantele. Sve mu jebem smrdljivo.

7. Долазим у крај неки дан и иде конверзација:

- Јеботе, јел пратиш Пантелу?
    - Пратим, до јаја је, чекам да избаци нешто. "Мала леђа" су топ!
    - Шта "мала леђа"? Небитно, избацио је статус малопре, а ја кома, хаха..Има група брдо фанова!

Смор. А то је нека сиса са сајта, стоп посто, ал нека му је на част.

8. Već par nedelja gde god da izadjem vikendom čujem da neko kaže ili "Ala ćemo se ubijemo od tečnosti iz porodice alkohola " ili " Vidi ribu vrste rasna". A neki dan u izlasku jebena Marija Kilibarda kaže drugarici NAČI KADAR NEVERA, mene obuzela neka sramota ne mogu da vam opišem. Posle joj nađem tviter i vidim da se koristi tim forama. To je neko tu sa sajta jer sam video da kupi fore i sa ove teme. Pošto je plagijator bez srama i nula od čoveka želim mu tužbu od pravog Pantele pa da mu zaključaju tviter i još da plati debelu odštetu za lažno predstavljanje.

Na svakom klipu na jutubu gde se pojavljuje Pantelić, ali na svakom je 90 posto komentara iz Pantelinog rečnika i svaki top komentar je u tom fazonu.

9. Pantela, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe!!!

10. Vi ste HIPSTERI !!!

11. I skontašte li ko je onaj debil sa fejZbuka?

12. pa ja sam stavljao njegov prof sa fb-a odje, ali to je najblize sto smo mu prisli

13. Onaj Denis? Jel on 100%?

14. Mislim da bi vukajlija na tviteru trebala da stavi link na Pantelin profil i da obelodani da je tviter Pantela dečko plagijat koji od oktobra kupi forice.

15. selenijum
    Onaj Denis? Jel on 100%?

pa kad sam mu malo ispemovao grupu, blokirao me iz grupe i poslao mi poruku kako ce da mi jebe sve po spisku i da ce da me ubije i sta ja znam sta jos ako mu opet spemujem grupu. onda sam ga pito, citiram "pantela, ti li si?" ali nije odgovorio. kontam da je shvatio kako se zajebao pa je bolje da cuti.
    siguran sam da je on

16. Treba ga nekako dobro izjebati.

17. selenijum

Treba ga nekako dobro izjebati.

I Mariju Kilibardu!

18. Riportujte ga/grupu/fan page il sta vec ima.

19. Ma riportovano milion puta do sad, al kurac, ne gase ga.

20. Ma taj fejsbuk Pantela nije problem, problem je ovaj twitter Pantela, prati ga 5 soma ljudi, nikoga u Srbiji ne prati toliko ljudi, plus sve te VIP licnosti se dopisuju sa njim i koriste njegove fore. Sramota

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.