Prijava

Da li je čovek dostojan da se spomene uz najveće legende srpske muzike Knindzu, Kiki Lesendrića, Radeta Jorovića i Lackovića ili je obični ratni profiter?

http://www.youtube.com/watch?v=NlFjQ7Hs9pg

Nekvalitet, Bajina bleda kopija i nosorog lolo

Pravi patrijota bre, video sam ga pre par godina u knezu, napucane ribe i poslovni ljudi se šetaju oko njega, a Lepi Mića izvuče sline iz nosa putem ekstravagantnih disajnih sposobnosti, skupi ih u grlu i pljune na sred ulice, onako pravu srpsku šlajmaru!
Ali nemojmo se zanositi i porediti ga sa Radom Lackovićem.

ЈА волим ону "За слободу Сарајева гину храбри момци". И био ми је готиван тад, мутим, после сам га гледао по ТВ-у, нешто се бзз просерава, па ми се није свидео у потпуности. Опет, касније сам га срео у Кнезу, има 4-5 година, подмладио се, пролепшао, фура неки фенси фазон, па сам се опет вратио Лепом Мићи. И дан данас га пустим, кад год сам у фазону пуштања такве музике.

Међутим, далеко је он од ранга Бајициног, ако гледамо музику, текстове и интерпретацију. Па, сам је једном признао да му Бајица, типа у комбију до прве границе направи песму, онако из зајебанције, а он прође дојајно са њом. Не знам сад какве су му ове нове, послератне, али су вероватно далеко иза бајиног "Бијелог лабуда" рецимо, или "Стоперке", па самим тим и у ратном и у послератном периоду, ЛЕпи Мића је ипак остако пар корака иза Баје. Али свакако да је имао своје моменте...

Ахаха, ладно га и Зезатор тад видео, начи неверица лололо

Уууу, Гора Романија јесте добра, слажем се... Баш, Баш, Баш...