Prijava

Dobar je Lester ali realno je Bunk Moreland najjači pandur u "Žici".

A brate bila je mrtva trka između njih dvojice, nijanse su odlučile... Ova scena jbg, najveća bromansa ikada... <3
https://www.youtube.com/watch?v=ZekrhML4frI

E bravo prove za Tortura u Night Lawyer.

Sto se Sopranosa tice meni je ipak Toni najbolje napisan i odigran lik. Ono lik ima milione, don cele familije, drzi sudije, pandure i politicare u dzepu, a kezi se od uva do uva i srecan ko ker u liftu dok broji 500 kinti sto je nekoga zavrnuo ili tera ljude da mu spakuju 2 maznute kosulje. Vidis da je u glavi samo sitan lopov i jajara i da od toga ne moze da pobegne.

Odlična scena. Najjači buddy cops tandem u bilo kom mediju ikad sigurno. Koliko sam izvrištao kad Bunk spaljuju svoju odeću hahahaha ili ona scena kad su se napili zato što je Stringer ubijen, stvarno mnogo jakih scena je.

U The Wire na kraju cak zavolis i Rawlsa, iako je jajara i visi po gej kaficima.

http://2.bp.blogspot.com/_0KRN69leV-Q/SIoxdUgcCBI/AAAAAAAACaY/mVn6uY4o-iA/s400/wire-lessons.jpg

<3

Gotovo da nema jednodimenzionalnog lika pa i ako se pojavljuje prosečno dva minuta po epizodi. Rawls je kidao kako je neke stvari rešavao, smanjivao posao odelenju i sl. Meknalti ga je odlično izjebao, njega, Lestera i Bunka kad im je uvalio da rešavaju one mrtve istočnoevropske kurve hahahaha. To je bilo prvu put da vidim tako nešto na filmu/tvu uvek je kliše da se te američke agencije otimaju ko će da uzme slučaj. Zbog te realnosti i milion drugih stvari mi je the wire najbolja serija ikad ubedljivo.

Pa ti imas bas dosta omiljenih likova

Cico iz dnevnjaka

Imam, ima puno bratina po serijama realno