Vjera

1. upis na ovu temu, dobro da si osvežijo.

2. http://www.youtube.com/watch?v=4zGtOy53djo

Iako ovim činom rizikujem da mi više nijedna definicija ne bude pozitivno ocijenjena, a kamo odabrana, jer sajtom upravljaju judeomasonske ustaše iz Vatikana, i moja popularnost među ovim eldepeovskim ojebinama što vladaju sajtom i što mrze sve srpsko drastično pada, priznajem, pri čistoj svijesti i zdravoj pameti, da sam ja, Skočimiš, pravoslavni hrišćanin, svetosavski vaspitan, nacionalista i patriota.

3. Da se upišem da vidim jel bilo kakvog istresanja, pošto kad uđem u pijansku priču često se raspravljao o ovim temama, i sad kontam da sam najbliži deistima, vidio Džimijev post na prvoj strani.

4. Ja sam Srbin, ja sam pravoslavac. Bog pa Sveti Savo

5. Dualizam, cistiliste, YinYang....ondak u sustini Matrix,Matrix,Matrix, lazan svet...sve su ovo lazne vrednosti

6. rockangel
    Ja sam krstena u pravoslavlje ali ne postujem mnogo obicaje.Postujem samo one obicaje koji mi se dopadaju i to su uglavnom obicaji koje je moja mama donela iz Rumunije.Rumuni jesu pravoslavci,ali postoje par obicaja po kojima se razlikuju od Srba.

Htela je da kaže: Rumuni jesu pravoslavci, ali, za razliku od Srba, nisu ljudi.

7. vjeeera, vjeeera,
    uaaat hez bikam ov juuu

8. Studenti nekad bili vernici 3-11% sad 86%! jebo ih Kačavenda.
    Neću da pričam da li je to dobro ili loše to je na vama da procenite, samo ću reći da nije dobro i da je jako loše.
    http://www.politika.rs/rubrike/ostali-komentari/Studenti-od-ateista-do-vernika.sr.html

9. Koja su sekta ovi po studentskim organizacijama?

10. Objasnijo im:

profesor u penziji | 08/09/2013 06:12

Sa razvojem nauke i prosvecenosti jos od srednjeg veka samnjivao se broj vernika. U Britaniji napr. se broj vernika procenjuje na oko 40% stim da su islamisti (uglavnom Pakistanci i arapi) skoro svi religiozni. Religioznost opada i u Americi i Juznoj Americi. Religija se zadrzala u islamskom svetu i kao drustveni sistem kome je opasno suprotstaviti se. Kako je doslo da od ateistickog drustva u Srbiji sada ima ovoliko religioznih za svega 20-ak godina? Ocigledna je permanentna indoktrinacija kao zamena za ideologiju sto je Dobrica Cosic ne tako davno i propovedao. Poznato je da nacionalizam ne ide bez religije. Ono sto je zabrinjavajuce je da su ovo studenti koji bi trebali da imaju kriticki nacin misljenja i preispituju sve dogme. Kako ce oni voditi drustvo ako ne veruju u razum vec u dogmu i pretpostavljaju iracionalno racionalnom? Hoce li Srbija natrag u srednji vek kad je na svako pitanje o prirodi stvari postojao jasan odgovor "bog je tako hteo"?

11. Studenti nekad bili vernici 3-11% sad 86%!

Ne uči stoka ništa, pa misle da će Svevišnji polagati za njih

12. Nacionalnost - Bosnjook
    Vjera - Isloom

13. Ako sanjam nekog ko je umro da je gladan,ja uvek to kazem mami i onda ona kupi parce mesa da pojedemo za dusu tog coveka da vise ne bude gladan,ako mu je hladno ili je u mraku idem da upalim svecu i tako...

Ја сам једном тако сањао да је Мерилин Монро жељна курца и шта ћу, спакујем лопату и седнем у авион за Америку.

14. Е вако, не осећам да је било чије религијско учење део мене; односно, био бих неискрен према себи кад бих рекао да припадам било којој познатој и признатој конфесији, грани и сл. Али, што неко рече, човек не може без вере у смислу покретача, мотивације и унутрашње енергије која човека тера да унапреди своје постојање, јер би тиме свео свој живот на чисто вегетирање и не би представљао ништа више до једног дела слагалице зване ''кружење енергије у природи''.

15. Pravoslavlje, Crnogorska pravoslavna crkva.

16. Pravoslavlje, Crnogorska pravoslavna crkva.

Zaista, je li neka crkva priznala CPC do sada?
    http://www.churchofeuthanasia.org/

17. Ima glavu sa dva roga
    I bori se protiv boga
    Na zemlju je dole pao
    Neki kažu da je zao
    Na temenu stoji pravo
    Ime mu je deco ______

a) pravo
    b) zdravo
    c) Đavo

18. George Carlins cult of Sun worship and Joe Pesci.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.