Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

1. ne kontam sto nije bio sa njom ako je toliko lepa bila....a i ta njegova bi mu sigurno pravila ljubomorne scene jer se druzio sa njom posto je lepsa od nje

2. Pa možda zato što je bila malo ekscentrična, a možda je voleo ovu svoju, a da li mu je pravila scene, nemam pojma.

3. http://www.dodaj.rs/f/1X/13N/3vPzrCGH/australija.jpg

Pre četiri dana u Australiji.
    Kažu da nije fotošop, a najviše verujem jer sam dobio informejšn od bližnjeg svog koji je bio prisutan tokom slikanja fotografije.

4. ŽAJK ZAJEBAVAŠ LI ME????
    PLAŠIM SE POMALO ZAVISI SAD

5. Daj piši boxer, znam dimas prica.

6. Rat, 1992. godina.

Dolaze Srbi u muslimansko selo.

Jedan od Kujundžića dolazi pred jednu muslimansku kuću i naređuje čeljadima da bježe odatle jer će ih pobiti.

Svidjela mu se kuća, namjeravao se useliti u nju.

Muslimani se jadni pokupiše na brzinu, ponijeli samo osnovno.

Na izlazu, kleknu bula, poljubi prag i izgovori: DABOGDA ONAJ KOJI BUDE DOŠAO OVDJE PO SELU HODAO ĆORAV K'O MOJ ČOVJEK.

Sakib je oko izgubio u šumi, zakačila ga grana.

Kujundžić se uselio u kuću, doveo i porodicu.

15 dana kasnije, čistio je pištolj, spremao se za linije. Pištolj je opalio, metak je rikošetirao i spizdio ga direkt u oko.

Eno ga i dan danas hoda ćorav.

7. Jel našao babu kasnije da je rokne.

8. Jes kurac, odselili za njemačku

9. Kontam da je baba upisana na onom spomeniku u Srebrenici.

10. http://www.dodaj.rs/f/3E/Y5/Nv7xFE0/110099268104866689863853.jpg

SVEMIRCI SU MEDJU NAMA
    KVARE NAŠU EVROPSKU IDEALNU VEZU
    SAD SU RUSI NA POTEZU

11. Jeb'o te sunce, sto bi Dragan rekao, procitah sve! Dajte jos !!!

12. mozda nije za ovu temu, al jbg ne znam gde da napisem danas sam se setio ove cudne pojave dok sam usisavao. sad, nema duhove niti neke vanzemlajce al postoji neki jako zanimljiv sled dogadjaja koji kao da je neko iscenirao. bilo je to mozda oko 2013 negde pred novu godinu. moram priznati da sam bio u sobi i vrsio rukoblud. prozor bio blago otvoren i osetio sam miris paljevine. posto imam gadnu fobiju od pozara jer sam za vreme bombardovanja doziveo veoma gadno iskustvo, odmah sam otisao do ulaznih vrata da proverim dal je hodnik pun dima, kao sto je bio prethodni put. poluspustenih gaca sa nabreklom kurcinom sam otisao i otvorio vrata a tamo me je cekala promoterka koka kole sa prokleto manijakalnom facom i udelila mi besplatnu koka kolu. mozete da zamislite moj sok. do dana danasnjeg se pitam da li je to cista slucajnost, ili samo igra nekih duhova svevisnjih?

13. Iščitao sam 10-ak strana, i majku mu jebem, vrati mi se sećanje na neke glupe priče koje pokušavam odagnati iz svojih misli, jer nemam objašnjenje, ni približno.
    Elem, nikakve spooky ghost stories, ali mi je toliko neobjašnjivo i neshvatljivo, da reči nemam.
    Deda moj, desilo mu se da sanja isti jezivi san nekoliko puta, kad su mu jako jako bliske osobe u životu umrle. Znači sećam se scene kao juče, ima tome 10-ak godina, deda na daći kaže svima nama: Opet sam sanjao ono, al nisam hteo nikom da kažem.. u fazonu čekao je da vidi šta će se desiti. Moj deda je inače gospodin i nikad nije umeo slagati u životu, dakle nije samoproklamovani clairvoyant i lažov, jednostavno su se čoveku desili isti,prejezivi neki snovi u tim situacijama par dana pre smrti bližnjeg.
    A meni se desila isto prejeziva stvar, recimo 7. razred sam bio, sa jednom ribaom na koju sam se tad ložio ko magarac. Sanjam ja jedno veče katastrofalan košmar, znači baš onako krvoproliće, nije čak ni bitno šta, al jedan od onih ludačkih snova, koji kad ih se setiš posle 5,10, 100 dana, samo ti budu smešni u fazonu koji kurac sam to uopšte sanjao. I sad, sedimo mi na velikom odmoru, počinje moja tadašnja simpatija priču, iz nebuha: E, nećete verovati kakav sam košmar imala, i kreće da prepričava ISTI jebeni košmar ko moj! Ja se zaledio, usro u gaće otprilike, i nikad nikom nisam ispričao to. Ne znam, verovatno je glupa priča, al kad se setim užasna nelagoda me obuzima, kako, ali jebeno kako smo mogli da imamo isti košmar nas dvoje isto veče?!

14. Imam isto par prica al na neki nacin imaju neko logicno objasnjenje pa mi glupo da pisem. Pisite jos!

15. Peaks, jeste li vas dvoje nastavili poslije toga zajedno da sanjate, ili su vam dušmani razdvojili sudbe klete?

16. Strujom bih te udarao zbog ovakvog posta.

17. Koga, rasni, mene ili Peaksa?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.