Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Ahahahahahahahahaha.
    Nisam na tebe toliko ciljao ali eto, prođi pa da vidim to "davanje" u drugom kolu lolo

2. hahahha zateze se situacija!

3. ЏелА
    Iam osećaj da će Maggot da me siluje u sledećem kolu

Dvoje su se tako smuvali. :))

4. Loksi

Čuvaj se Dželo, ako si Kostića prošao ovo bi trebalo biti mačiji kašalj. :)

:Dodaje Loksija na svoju crnu listu:

5. Au sad sam najebao.

6. Znam da je razočaravajuće sa sve vas, jer znam da pratite moj rad na ovom sajtu, ali, uvek postoji ono "ali". Možda ne budem bio prisutan u drugom kolu kvalifikacija, jer, metodom ekskurzije ja neću biti u mom rodnom gradu Mladenovcu. Ali, to je nebitno, svoj lap-top sa sobom nosim, tako da ako nahvatam vajrles-GOTOV SI DAVIDE.

Ljub. Vaš Leksa.

7. Ја већ питао, ал ме изгледа нико не констатује. :) Где могу да видим ко је све прошао пошто јуче и данас нисам пратио?

8. lekso, neces 100 godina bit na ekskurziji (osim ako te ne otme Albanska mafija ili te ne zgazi neki sleper) tako da moz' da odlozis duel dok se ne vratis....

9. Biće, biće :) Ako neko tvrdi da idem na temu "te1etin@" isključivo da bih trolovao to su samo zli jezici. Tamo se snaži neukrotivi forumaški duh i žestina verbalnog gneva, čuvaj se Loksi, čuvaj se.

10. :Dodaje Loksija na svoju crnu listu:

Nadam se da će i Loksi dodati tebe na svoju crnu listu i organizovati hajku na tvoju defku u drugom kolu :evil smile:!

11. mlato listaj temu za informacije, nema ni 15 postova, ne vidim sta je problem

12. črčo jel prošlo 23?

13. http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije
    Mlato. :)
    Samo ti dođi na megdan Grujane da vidiš kako 'oroz biber melje!

Nadam se da će i Loksi dodati tebe na svoju crnu listu i organizovati hajku na tvoju defku u drugom kolu :evil smile:!

E nema toga. :)

14. lekso, neces 100 godina bit na ekskurziji

Neću 100, ali biću 7 lololo

15. Čestitke Anchoru na fer pobedi.
    Lik je, jednostavno rečeno, bacio KOBJASN i opravdao ulogu favorita.

Svaka čast, majstore!
    Mnogo sreće u narednim duJelima!

16. ankora na naslovnu!

17. ankora na naslovnu!

Not lolo.Ima dosta boljih defki do sad od te za naslovnu. Kao npr. Biošokerova ili ova od Bobija. :)
    I da, kad igramo mi drugo kolo? Nisam to našao.

18. Hvala Hogare, bio je pošten cim od tebe, ravnopravan si protivnik bio. Bravo za borbu, čestitke.

19. računam proseke. evo sekund.
    i proveravam rezultat druge nije hteo da mi učita

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.