Prijava

Хм... Не знам како ово да ти кажем... Проверио сам опет списак, и погрешно сам избројао. Попуњена сва места. Ишло ми набрајање:

47
48
47
48
49
...

Попуњено је, оно. Хебиџа стварно...

Hahaha, opet sam fejlovo, pa se ni za kvalifikacije nisam prijavio lololo.

Dobro, sledeći put ulazim sigurno. xD

Значи две победе више морам да имам у путу ка пехару.......

Znači 2 kola, oukej. :)

znaci 2 kola, pa dobro sine, 2 kola znaci, mislim 2 kola... a kad ce to?

2 kola, najs. :zagreva se:

znaci 2 kola, pa dobro sine, 2 kola znaci, mislim 2 kola... a kad ce to?

Najverovatnije prvog.

Peki jedno pitanje : moze li svoje mesto da se ustupi drugom potencijalnom kvalifikantu? Pitam u slucaju da odem na sluzbeni put i ne bih da zauzimam mesto ako necu biti u mogucnosti da pisem...to mi je danas najavljeno, pa eto...nadam se da ne pravim veliki prbl;)

Peki, jedan predlog: Prihvati 3, 4 prijave preko da budu izmene, ako neko bude imao neki neodložan posao, obavezu...

Peki, jedan predlog: Prihvati 3, 4 prijave preko da budu izmene, ako neko bude imao neki neodložan posao, obavezu...

Odlična ideja

cekamo raspored kvalifikacija!!!!

::pruža prazan tanjir i pridružuje se čekanju::

Barakudo, oš da budeš moja zamjena ukoliko ja ne budem moga' da se pojavim prvog oktobra (a sve su indikacije da neću) al' pod jednim uslovom - da se časno boriš i da časno osvojiš kup?

baracudo i ja htedoh da tebi bas ustupim mesto ako odem na put, al skocko me pretece:D

:ceka Pekija dustane i dodgovori na pitanje:

:ne ustupa mesto nikome:

:jede punjenu papriku:

Banini sez:

baracudo i ja htedoh da tebi bas ustupim mesto ako odem na put, al skocko me pretece:D

Pa dobro. Ako skočko bude mogao da učestvuje, a ti ne budeš mogao, onda ću da uzmem tvoje mesto. Je l' tako okej? :)