ali fazon je u tome što ljude zanima kup, što žele da čitaju takmičarske definicije, postoji gomila autora koji prate samo kup i jebe im se trenutno za sve definicije.
TO stoji,i ja sam ne ocenjujem definicije,mozda 10 dnevno,sto je uzas,a ovako ako me zanima kup,onda bih uzeo i ocenjivao kad god sam tu... Jer zasto bi nekome defka imala bolji skor samo sto je sa kupa,od nekog lika koji je izbacio sinoc u 23:31,a nije kvalitetnija recimo? Ja znam da se to nece promeniti,ali je to nacin da se anulira prednost pratioca...
Loš predlog bvdlga, sam znaš kakvih sranja ima i koliko brzo zatrpaju kvalitet...
Neće pratioci da se cimaju da dolaze kad ti igraš... Pratioci ne igraju nikakvu ulogu, to je pokazalo Strajino ispadanje u prošlom kupu u prvom kolu...
I realno defke za kup su uglavnom dosta bolje, jer se smišljaju duže i dorađuju, tako da zaslužuju veću čitanost... I šta je to 50ak pluseva po definiciji ništa... Taman nagrada za takmičare što idu u sledeći krug...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sad će teme, za koji minut, sad ste me iznervirali, pa sam promenila sve :D
Ako se protivnik ne pojavi on je diskvalifikovan i vi idete dalje, neko je pitao :)
TO stoji,i ja sam ne ocenjujem definicije,mozda 10 dnevno,sto je uzas,a ovako ako me zanima kup,onda bih uzeo i ocenjivao kad god sam tu... Jer zasto bi nekome defka imala bolji skor samo sto je sa kupa,od nekog lika koji je izbacio sinoc u 23:31,a nije kvalitetnija recimo? Ja znam da se to nece promeniti,ali je to nacin da se anulira prednost pratioca...
bvde, aj se kandiduj na izborima. Preći ćeš cenzus nekako :D
samo pod uslovom da mi slogan bude "Kosovo je srce Srbije,srce Srbije,srce Srbije"
Ovaj put nema kvota? Živo me interesuju tipovanja.
Loš predlog bvdlga, sam znaš kakvih sranja ima i koliko brzo zatrpaju kvalitet...
Neće pratioci da se cimaju da dolaze kad ti igraš... Pratioci ne igraju nikakvu ulogu, to je pokazalo Strajino ispadanje u prošlom kupu u prvom kolu...
I realno defke za kup su uglavnom dosta bolje, jer se smišljaju duže i dorađuju, tako da zaslužuju veću čitanost... I šta je to 50ak pluseva po definiciji ništa... Taman nagrada za takmičare što idu u sledeći krug...
Imaš moj glas!
Da,ali isto tako losa defka sa kupa,dobije pozitivan skor i pluseva kao neka prosecna dobra definicija u danu...
Nemam pojma,ja i dalje mislim da bi se tu pokazala prava snaga i domisljatost autora...
hahahha Črča banovana :D
hahahahahaha :D Samobanovala se :D
mora i ona da odmori
Nači nevera.
хахахах, до јаја, рикн'о куп јер чрче нема! :Д
Дубе јел рокамо?
Ok, nije meni ni što moram s duplog.
Ni što sam se banovala.
Nego što mi je progutao taj post sa temama, pa sad editujem sve opet :D
Linkovaću ja ovde, i okačiću teme ovde kroz 5 minuta.
A daću drugom modu da okači tamo. :)
Črča :)
Bez panike, bez panike.
када да постављамо миииии?
Postavite sad u 4.
Jel možemo mi onda sad u 16:10h?
da, da :)