Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Sad će teme, za koji minut, sad ste me iznervirali, pa sam promenila sve :D

Ako se protivnik ne pojavi on je diskvalifikovan i vi idete dalje, neko je pitao :)

2. ali fazon je u tome što ljude zanima kup, što žele da čitaju takmičarske definicije, postoji gomila autora koji prate samo kup i jebe im se trenutno za sve definicije.

TO stoji,i ja sam ne ocenjujem definicije,mozda 10 dnevno,sto je uzas,a ovako ako me zanima kup,onda bih uzeo i ocenjivao kad god sam tu... Jer zasto bi nekome defka imala bolji skor samo sto je sa kupa,od nekog lika koji je izbacio sinoc u 23:31,a nije kvalitetnija recimo? Ja znam da se to nece promeniti,ali je to nacin da se anulira prednost pratioca...

3. bvde, aj se kandiduj na izborima. Preći ćeš cenzus nekako :D

4. bvde, aj se kandiduj na izborima. Preći ćeš cenzus nekako :D

samo pod uslovom da mi slogan bude "Kosovo je srce Srbije,srce Srbije,srce Srbije"

5. Ovaj put nema kvota? Živo me interesuju tipovanja.

6. Loš predlog bvdlga, sam znaš kakvih sranja ima i koliko brzo zatrpaju kvalitet...

Neće pratioci da se cimaju da dolaze kad ti igraš... Pratioci ne igraju nikakvu ulogu, to je pokazalo Strajino ispadanje u prošlom kupu u prvom kolu...

I realno defke za kup su uglavnom dosta bolje, jer se smišljaju duže i dorađuju, tako da zaslužuju veću čitanost... I šta je to 50ak pluseva po definiciji ništa... Taman nagrada za takmičare što idu u sledeći krug...

7. samo pod uslovom da mi slogan bude "Kosovo je srce Srbije,srce Srbije,srce Srbije"

Imaš moj glas!

8. Loš predlog bvdlga, sam znaš kakvih sranja ima i koliko brzo zatrpaju kvalitet...

Da,ali isto tako losa defka sa kupa,dobije pozitivan skor i pluseva kao neka prosecna dobra definicija u danu...

Nemam pojma,ja i dalje mislim da bi se tu pokazala prava snaga i domisljatost autora...

9. hahahha Črča banovana :D

10. hahahahahaha :D Samobanovala se :D

11. mora i ona da odmori

12. хахахах, до јаја, рикн'о куп јер чрче нема! :Д

13. Дубе јел рокамо?

14. Ok, nije meni ni što moram s duplog.
    Ni što sam se banovala.
    Nego što mi je progutao taj post sa temama, pa sad editujem sve opet :D

Linkovaću ja ovde, i okačiću teme ovde kroz 5 minuta.
    A daću drugom modu da okači tamo. :)

Črča :)

15. Bez panike, bez panike.

16. када да постављамо миииии?

17. Jel možemo mi onda sad u 16:10h?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.