Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. хоће л' ми неко рећи кад источна конференција јебе?
    додуше, јебемо ми стално, ал' ме занима кацмо по програму овде (знам да има на теми, мрзи ме да тражим, зато и питам овде, лооллоол)?

2. Недеља/понедељак, не знам кад си ти тачно.

3. додуше, јебемо ми стално

ИСтина! :Д

4. Bojane, jel si reko Čedi da petlja oko struje u Kragujevcu u ponoć možda?

Reko mu u 12, al sam mislio na podne, opet se uduv'o garant :)

5. у првој половини сам. дакле недеља. хвала мићко. :*
    лееетс гееееееет реееедииииии тууууу раааааааааааамбл!!!21

6. Viiiiii ar d čempjons, vi ar d čempjons, no tajm for luzers, koz viiii ar d čempjons in d vrld!!!!

7. Koji sam ja retard jebote...
    Omašio temu :S

8. Цоа, имаш једну реченицу убија на више нивоа... Е да ми је то... :Д Нема везе мораћу нешто и од овог мог да извучем :Д

9. Hvala svima na podrsKi... A onima, kojima sam sjebo tiket - sta da vam kazem, sledeci put tip[ujte na vaginu :*

10. sta je bilo sa duelom SMarko vs. Zna Murinjo?

11. sta je bilo sa duelom SMarko vs. Zna Murinjo?

Murinjo se nije pojavio ni sinoć, ni danas, znači izduvao ga.

12. Znaci SMarko je sledeci na mojoj listi

13. дејсе, ја извукао ово:

Ko mnogi, jurnu i on u lov
    Za srećom, čašću, činovima

I smejući se, prezirao je
    Svetinje naše i sve nas

Pojmio nije na kog se digo
    U taj krvavi kobni čas

размишљао сам да их размотрим овако спојене, мада могу и појединачно. а последња два стиха су ми некако ближа срцу, с' обзиром на мој стил дефинисања, ако ме разумеш. :)

14. Да ли да поставим дефку моју кад сам је већ написао?

15. Пошто се мурињо није појавио два дана, ево моја кад сам је већ написао
    http://vukajlija.com/pitam-se-gdje-je-put-tvoj/476998

16. Za danas imamo vremena za održavanje svih mečeva, osim između Tetke Drola i Nekog nebitnog lika.
    Pošto danas neću biti tu glavnom, javite nekom aktivnom moderatoru termin. Potvrdio vam on ili ne, vi slobodnon okačite defke, linkujte defke ovde i ko bude tu na kraju meča, neka napiše rezultat. Uglavnom je sve u rukama učesnika, mi smo tu samo da ažuriramo zaključane teme i objavimo raspored, koji ćete, za nastavak takmičenja, dobiti kasnije.

I da, NEMOJTE KAČITI TERMINE ODRŽAVANJA NA OVOJ TEMI.

17. Neg sta je neg propao! Cek ja ne kapiram , ovo se odnosi na mene i drola ,posto nemate vremena da mi sami kacimo i to ?

18. Evo može ko oće da mi baci na pvt termine pa ću ja da ispratim mečeve, navuko sam neku upalu disajnih magistrala pa ne mrdam nigde.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.