Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Neki nebitan lik, nije ovo vazilo za vas, vi javite vreme odrzavanja nekome. Ovo je samo bilo konstatovanje ociglednog, da se vi medjusobno dogovarate, u dogovoreno vreme kacite defke, neko okaci rezultat i to je to. Mi modovi samo evidentiramo rezultat i okacimo na temi za info defke, koje se linkuju i ovde, dakle na dva mesta.
    Poenta je bila da ako nema aktivnog moda, slobodno okacite defke, nemamo nekog ucesca u tome.

2. mess,imaš pevetej.

3. Drol i ja smo se nesto igrali gluvih telefona na pvt i on lik izgleda negde zapalio sad, tako da ce nas dva verovatno sutra da izadjemo na mejdan.

4. Niko više neće da čita. Kakav šit.

5. sacu ja procitam :)

6. Jbt, ne mogu da presudim koja je bolja...

7. Фине обе, лепо се ово прво коло приводи крају мада би могао неки активни модератор и да уреди тему за информације...

8. Meni se nisu svidele, ali dao sam plus na, po meni bolju. Teme su strašne za pisanje, barem meni. Totalno neinspirativno.

9. Opet se slažem sa Crno...

Iako niko ne voli zadate teme, već slobodno, iako treba davati teške zadatke, ova poezija je previše...

10. Влатко, ја појма немам који је скор био, мада није ни битно, само сам је избачио ето реда ради.....

Meni se nisu svidele, ali dao sam plus na, po meni bolju. Teme su strašne za pisanje, barem meni. Totalno neinspirativno.

Тај рад, некако је теже, мајку му са поезијом, зависи како коме испадне стих тј строфа :)

Iako niko ne voli zadate teme, već slobodno, iako treba davati teške zadatke, ova poezija je previše...

Има кул ствари али ће се нпр више наћи из неке пјесме рок, поп, курац палац, било које, тј лакше је за писање.

Оћете ја да погледам мало по пјесмама па да видим што има све, можда скрпим неке текстове да буду кул за дефке?

11. Оћете ја да погледам мало по пјесмама па да видим што има све, можда скрпим неке текстове да буду кул за дефке?

Ne znam šta da ti kažem, ja ne znam ni ko od modova to bira sad...čekajte da se mi dogovorimo između sebe pa ćemo da vidimo...ipak piše u pravilima da moderatori biraju...

Mada sve je podložno reviziji...

Ok, nije bitan skor ;)...

12. Kako će sad teći nastavak bez Črče i Pekija? Nisam video da su ostali modovi zainteresovani.

13. Нека неко закључа овај у 23, ја идем сад.

14. Ne znam šta da ti kažem, ja ne znam ni ko od modova to bira sad...čekajte da se mi dogovorimo između sebe pa ćemo da vidimo...ipak piše u pravilima da moderatori biraju...

Mada sve je podložno reviziji...

Ма јок, ја мислио да прошњурам мало кроз пјесмице, па ако нађем нешто интересантно на шта може да се пише да шибнем некоме од вас на пвт, па ви да задате ако ваља, не мени наравно, да не буде да сам ја бирао тему за себе или слично.