Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dakle ljudi, kao sto ste primetili, tema za drugo kolo su citati iz domace kinematografije.
Mojne kukate, nego upregnite vijuge i bacite se na pos'o.
Ахахаххаха теме су до јаја. Иначе је л' Југ онда сутра добија теме?
Dobro je!
Ono što pomisliš kad vidiš da ti je za protivnika u kupu zapao nejak protivnik, da ne kažem Bioshoker.
Da.
Dakle, prozivamo se malo pred meč? :D
kako su do jaja teme
Ko te prati kući?
Ja imam istoimenu definiciju, relativno skoro sam je izbacio, a bila je i dosta ocenjena.
Poenta: Ne reklamiram se, ali možda se nadobijaju minusa bezveze.
Video sam. Jebiga, izrazi iz domaće kinematografije se često definišu.
Ukoliko budu dobre definicije, ne vidim zašto bi se nadobijali minusa.
Možda bi najbolje bilo da ja ovde linkujem moju, da ne plagiraju slučajno? :D
Mislim, sve za dobrobit kupa!
Don't go there... :)
StefanKostić, a je l' bi ti najviše na svetu voleo da postaneš moderator?
To je zmija koja ispunjava želje, reci da! :)
Čuj, sve je moguće. lololo
ja sam mislio da sam ispao, posto je ariel imao 3 plusa vise i 2 minusa vise... ono tek mi je sad kostic skrenuo ceznju da sam prosao :D tako da mi treba vremena da se pripremim psihicki
Kad ce teme za jug? Nemojte da me tjerate da pravim grupe na fejsbuku u znak protesta...
Predložila sam da bude dan pauze između mečeva jer je sve ovo nekako zbrzano, pola ljudi nije upućeno šta i kako.
To bi značilo da će jug dobiti teme sutra, a meč igrati prekosutra.
Uskoro će izaći rapored za konferencije sa datumima.
Unnamed89 i ja odlažemo meč za sutra pošto ne možemo danas da stignemo zbog privatnih obaveza.
ok
Bio i Kramp, javite mi na PVT u koliko ćete vi.
Biće pauza, tako da će jug dobiti sutra teme, a igrati prekosutra.
Uskoro će biti okačen ceo raspored drugog kola na temu sa informacijama.
Оно као, могло би да једном играју друге конференције прве, а не увек исто.
Termini drugog kola:
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=3#post_1660357