Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Kramponome, crni Kramponome, de si ti?

2. Ja ne mogu više da čekam, treba se radi nešto, čekao sam sat vremena, kad protivnik vidi ovo nek mi javi u pvt neki termin za sutra.
    OPAAAA!

3. Modovi, ne mogu u digram u ponedeljak i utorak - u inostranstvu sam (u Srbiji, to jest). Ali mogu u sredu u neko zlo doba oko 22:30. Molim vas da mene i El Džeksona prebacite za tada pa ćemo se nas dvojica već dogovoriti.

4. Modovi

Nema ti ođe modova, cela organizacija je na meni (Uz pomoć Messaline). :)

Nema problema, Dogovorite se, pa mi javite na PVT termin.

5. Kakvih par smrdljivih dana. Šokeru, nemam net kući, kao što ti već rekoh, a nemam ni defku. Sklepaću nešto danas (valjda) i odnekud se zakačiti i postaviti defku u 22h! Ako me nema da sve ovo potvrdim pre 9, pola 10 večeras, onda bi mogli da se opet odložimo, ili me kikujte s takmičenja, jebem li ga. Pis aut!

6. Маготе, сјутра тамо после подна, јави ми кад, и јави костићу. Мени шибни пвт, да не тражим по теми :)

7. Ajde, ja oću u 22h, ako se ne pojavim slučajno, nešto je iskrslo, jebaga...

8. Šokeru i Kramp, a da vas ostavimo za sutra?

Jer i ja večeras nisam kući, ove za večeras će morati neko drugi da odradi.

Od sutra sam tu non-stop, pa će moći bez ikakvih problema.

9. Što se mene tiče može.

10. Костићу, ниси ти Томислав Караџић, па да мораш да присуствујеш свакој текми.

Шокеру, Крампономе, кад оћете играјте, ја ћу да вас линкујем, само ми јавите.

Љуб

11. Dozivaćete vi moje ime u trenutcima ponora u zadnjim minutima meča. Videćete!

12. Хаха Костићу, нема љутиш, само много се понашаш као гистро мод, што би те разврстало у категорију "ходачи по курцу". Искрено ти жемка. Спусти лопту мало, кеве ти.

13. Za zajebavam se, koj' ti kurac? :)

14. Ево и квота за јебем лига коју конференцију:
    http://www.dodaj.rs/f/P/Lr/4jHkd1CE/untitled.png

15. malo si se zajebao leksa... ako su mečevi udjednačeni ne mogu obe kvote da budu drastično veće od dvojke...

ako je jedna 1.8 onda je druga 2.2 :D

Banrkotirao bi ti brzo, vidim :D

Uplatim ti 1000e na gustog i 1000e na soka i samo čekam kraj, uzimam 500 evra sigurno :D

16. ako su mečevi udjednačeni ne mogu obe kvote da budu drastično veće od dvojke

To apsolutno ne mora da znači. Sad kad je bilo Leverkuzen - Valensija bilo je na Valensiju 2.5 a na Bajer 2.9

17. Kačite teme i defke iako nikog nema tu. Poenta je da se meč održi. Ako je neki mod aktivan, bacite mu na pvt vreme, da zna da okači na temu za info i to je to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.