Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. To apsolutno ne mora da znači. Sad kad je bilo Leverkuzen - Valensija bilo je na Valensiju 2.5 a na Bajer 2.9

Jeste ali šansa da dođe iks tamo je malo preko tri, a ovde 50... Misli o tome :D

2. Minže, obrisala sam ti post jer se na ovoj temi ne kači vreme održavanja meča. :)

3. Игра л' ко вечерас?

4. Иначе, организатори, јавио је Густи Стићку да ми играмо ćутра, пошто нисмо успели да се ускладимо за вечерас...

5. Hahaha, jebem ti sve da ti jebem! Otrčim do prvog mesta gde imam net, sa sve defkom na CD-u (pošto nisam jebeni USB mogao da nađem) i kad sam došao NE MOŽE DA OTVORI FAJL U KOM MI JE DEFKA! AAAAAAA!

6. Ali sad vidim da ni šoker nije aktivan tako da je svejedno...:)

7. Storma, moguće je, odložili smo tvoj za nedelju, kao što si rekla.

A je li moguće, o veliki svemogući odlagaču mečeva, moj i Stormin meč odložiti za ponedeljnik?

8. Pogledaj moj post iznad i pusti me u tri lepe pizde materine!

9. A do kurca! Probaj da otvoriš nekako. Ako uspeš javi ovde pa da ja potvrdim pa da ti potvrdiš pa da postavljamo.

10. Znaš kako...Idem opet do kuće (1,5km odavde) sa novim praznim CD-om da probam...U svakom slučaju se javljam za lapo sata...Ako mi otvori jebenu defku javljam ti, a ako ne ODLAŽEMO! Ok? Ako sve bude uredu, u 23h kačimo.

11. Okej, ako me slučajno nema ne postavljaj!

12. I gledaj da ako otvaraš preko Worda pišeš u staroj verziji, možda je to problem.

13. Sačuvaš kao Microsoft Office Word 1997-2003.

14. A što lepo bratić ne napiše na papir.

15. Zato što je manje nadaren. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.