Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Čestitam Kramponometu na pobedi... defka mu je vazda bolja, bez lažnog dupelizanja! :)

2. Obe definicije su sjajne, a ovaj skor uopšte nije realni pokazatelj kvaliteta. Po meni ste oboje pobednici!

3. Čestitke Samjuel-u na pobedi, potpuno zasluženo prolazi dalje.

4. Hvala na čestitkama, nadam se bar trećem mestu :)

5. "Širi ruke ko Isus u Riju"(боби браун) 18:2

"Rođenje Isusovo"(natnat) 7:12

..............................

Meč završen, pobedio Bobi. Čestitamoooooooooooo!!! :-)

6. Bobi razvaliJo!!! Čestitam od srca i navijam za njega do finala!

7. Dokle je stigo kup? Jel polufinale na vidiku?

8. Крампонко, ово су финала дивизија, то му га дође као четвртфинале ваљда, јебем ли га

9. Е јебему сунце, сад за полуфинала дајте термине на теми дан раније и у курац! Сад ми морамо да дреждимо на теми по цео дан за случај да неко игра, уместо да имамо распоред и онда знамо кад да дођемо, прочитамо и оценимо. Зато су Натнат и Боби прошли тако очајно оцењени. Брука бре људи за финале конференције...

10. сад за полуфинала дајте термине на теми дан раније и у курац!

A je l' nismo davali teme dan ranije, a posebno termine, par dana ranije?

Сад ми морамо да дреждимо на теми по цео дан за случај да неко игра, уместо да имамо распоред и онда знамо кад да дођемо

A je l' raspored ne postoji? Je l' mečevi nisu podeljeni po danima? I ko je kriv što je jedva koji meč održan po rasporedu?

Trudimo se da svima izađemo u susret i pomerimo mečeve ukoliko im ne odgovara dati termin, makar to bilo i za 3-4-5 dana unapred. Možemo i da im damo samo taj jedan dan, pa ako se pojave - pojave se. Ko se ne pojavi - diskvalifikacija. Hoćemo možda tako od sada da se "igramo"?

11. Лоле, дали су бре теме и термине, ево нпр Минг и ја смо требали у четвртак, па смо пребачили па нисмо могли да се усагласимо све до данас и ето ноћас смо :)

12. Погрешно сте обојица разумели, оно што бих ја волео је да нам дате тачно сат и минут кад ће дуел почети како бисмо могли да испланирамо да тад наврнемо да оценимо иако смо у неком другом послу...

13. Ne, to ne može. Ne sme se znati koji autor ima meč u kom terminu, da ne bi došlo da favoritizovanja jednog, a hejtovanja drugog autora.

14. А тоооо :)

Па не знам... Мени је ок и то, мислим да се није још десило да дам некоме минус ако му је дефка ок, чак и ако не знам аутора или другог познајем боље или слично :)
    Кликам на дефке, не гледам коментаре, не идем на профиле аутора и то :)

15. StefanKostić
    Ne, to ne može. Ne sme se znati koji autor ima meč u kom terminu, da ne bi došlo da favoritizovanja jednog, a hejtovanja drugog autora.

Ал' вам је правило, до мојега.
    Тек сад ништа не разумем.
    Као да чекамо пренос фудбалске утакмице у црно-белој техници, а знамо да ће обе екипе играти у белим дресовима и гаћама, са све преносом покојног Владанка Стојаковића.
    Најбоље би било када би се стриктно придржавали правила и да термини буду познати бар 24 сата унапред. Па, ком опанци, тком обојоци.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.