Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Janpi vs Dub
    Šta se ovde dešava, neko umro?

2. Mimoišli se, sutra će.

3. затајио куп, једва тридесет поена по дефиницији. штета, ал' јебига, можда је то само за ово коло, вероватно ће бити веће интересовање у главном жребу.

вечерас су све биле добре, а ја, нажалост, опет нисам био ту да утичем на резултат, сем код прва два данашња дуела, чини ми се. биошокерова дефинитивно победила и објединила!

4. Честитам победнику на убедљивој покидачини. :)

5. bisoker objasnjava. ja mislim da mu je neko upao na profil, jer ovo mi mnogo sumnjivo lolo

inace, opet sam propustio sve duele, jebga, nisam bio tu, i stvarno zalosno sto je vec prosla zelja za kupom.
    mada kontam kad prodju kvalifikacije, onda ce i ovi burzuji da ocjenjuju, jer ocigledno da im je mizerno da dolaze i gledaju nase defke lolo

6. биошокерова дефинитивно победила и објединила!

To!

7. 'Ел могу ја да обришем своју дефиницију чисто да ми не квари просек?

8. moz' ako je gotov duel

9. nismo bili losi danas, mada moglo je i bolje. shokerova odlicna, slazem se. ja i sub focus skroz neizvjesan duel imali, mislio sam da ce da me odere kad su me izminusirali na pocetku ali izvukoh se. defku sam jedva sastavio, u 5 do 6, toliko mi se nije pisalo. protivniku cestitke, nijanse su odlucile. i eto tako, polako se spremamo da objasnjavamo burzujima.

10. e nek neko javi murinju da ja mogu u devet i kasnije. Črčo reci mi na pvt ili na fejs šta ti je rekao.

komp mi je sjeban i mobilni mi je sjeban tako da imam vrlo ograničen pristup netu. ako ne budem danas na vuki biću onda sutra, izvinjavam se unapred.

11. lagano ste obojica pitali da se odloži.
    može u subotu onda, ali pre podne.

12. Sam si kriv Riči.
    Sledeći put kad psuješ nekome 120 majki, razmisli el imaš nešto zakazano.

13. Realno. Smaraš Ritchie, i to žešće.

14. Локси
    Realno. Smaraš, i to žešće.

lololo

15. Dodao sam njegov nick da ne misli Črča da njoj govorim lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.