Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Е сам будала, заборавио сам скроз. Извињавам се.

2. Нема везе, и исправио си ме, што је лепо. :)
    Ал да ме не ватају за муда модови због тога касније...

Обрисах сад још један. Браз Ејзи се зајеба. лололо

3. ovaj anchor ucestvuje u kupu a redovno ostavlja komentare ne kojima pise cija je defka

4. То тако није тачно, шта лупеташ :) ово је први пут да ми се омакло.

5. napisao si mom protivniku TO DZELA! a defka bila za kup pa smo reagovali da brisu

6. Нема везе, и мени се омакло пар пута, јер сам навико да кажем име аутору пре него ли га повалим.

7. sabijo me murinjo... osim ako se ne desi neko čudo, moje čestitke već sad :)

8. Sub Focus i V for Vagina

9. Зна Мурињо
    Нема везе, и мени се омакло пар пута, јер сам навико да кажем име аутору пре него ли га повалим.

Е да може тако да се каже. Навика ми да именујем јебига. Није то ништа намерно, тачније, вероватно ће ми се још неки пут брисати коментар. Зависи колико будем размишљао пре него да коментаришем, што немам обичај.

10. Procitacu i editovacu sta treba i sve, samo da dodjem sebi, sad sam se probudila.

11. Чрча тражи пре подне диграмо, а спава до 12, ка да је британска принцеза. :)

12. church pub
    Procitacu i editovacu sta treba i sve, samo da dodjem sebi, sad sam se probudila.

Črča se probudila, Murinjo neverue, mi ostali koma:)

13. ma prepodne je bitno da bi princeza celo popodne mogla da ima seks sa žrebom :D

i btw sam i vama i moderatorima rekla da zakljucate duele sinoc fali mi acakg tacan skor :(
    mora da je neko zapisao... mozda je hujo bio tu.

14. П за Пичку и Црно.

15. - nem0
    - ArlobezŠ

16. - V for Vagina
    - Sub_Focus

17. колико бедно, стварно нико није закључао.
    ја само за себе знам да сам у 19:55 (или који минут касније, док сам био ту) имао негде око 56:5. остало ништа, јебига.
    едит: мислим да је за хуја лако утврдити, јер је он своју обрисао након купа, па се само погледа на гробљу скор (под условом да је обрисао чим се куп завршио), а за мене... а јебем ли га, 71:7 је тренутан скор, а тај који је био на пола такмичења је око 56:5... нађемо неку средину, и а у...

18. Jebi ga mistejks hepends.
    Rekla sam i na temi da neko od vas zaključa, i na mod forumu.
    Pa niko nije.

Ja ne mogu po 16 sati da budem ovde.
    Ok, rekao si šta si imao, don't kukati sad, videćemo možda je huja bio tu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.