Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. хоће ли неки мод да буде љубазан да линкује ово у званичној теми?
    костићу, реагуј!!21
    лоолол

2. Kostiću zabušavaš!

3. PA ZAR VI MISLITE DA JA NEMAM SVOJ ŽIVOT?

Lololo, koga lažem. :)

Poslaću prvom modu koji naleti da okači.

4. Inače, Burze i dalje nema. Ja ću ga čekati tamo negdje do pola 9 pa palim.

5. Kol'ko ja vidim, opet odlažete, a?
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmg3jjdnGs1qjkyjdo1_400.gif
    :)

Ok, tu sam. Čekam. I emo cave su tu. Sa metarskim dildoima. Spremne da reaguju ukoliko dođe do odlaganja. Ajm džast sejing.

6. Ијуууу Коле, па шта су требале да ти раде са тим метарским дилдоима? Видим ја да се теби баш и не иде. Зар не?

7. Dildoi su za Slavka i Burzuma.

Gde mi se ne ide? O čemu ti?

8. Ништа ја не одлажем. Ја сам ту, зар не?

9. Jebiga, jesi.
    Zvaću sad ovog...

10. Apofise, termini se ne smeju pisati na temi.

11. Јест, ја заборавих, ето ерасовано.

12.                                       OBAVEŠTENJE:

Burzum je otišao da jebe KAO SLAVKO, te iz tog razloga ne može prisustvovati kupu i povlači se iz daljeg takmičenja.

Tako da je pobedio Slavk0. Možeš opet napisati definiciju, objavićemo je ovde i na informacijama, kao što smo i do sada radili sa ovakvim mečevima.

13. Који шоња, не веруем. Зна да би га издоминирао као младог мајмуна па неће да дође. БУРЗУМЕ, ШЕС МЕСЕЦИ НЕЋУ ДА ТЕ ВИДИМ ОЂЕ! Испоштуј макар једном!

Да окачим ја ово, а? Нисам се ни био потрудио нешто, очекивао сам да Бурза прође даље :)

14.                                       OBAVEŠTENJE 2:

Burzum ipak učestvuje. Slavko, imaš PVT.

15. Опаааа! Знао сам да не јебе!

16. Децхко у пола ДЕВЕТ КАЧИМО!

17. DECXKO, zajebi pisanje termina na temi!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.