Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Lole nisam te ništa pitao.

2. ČRČAAAAAAAA!!!!!!!
    ŠANZAMEEEEEEEEE!!!!!!!!!
    MOŽE U POLA 9 SADA?!?!?!?!?!??!

3. Neka, prvi i zadnji put. Da sam od Skočimiša izgubio ne bih a pisnuo ali ovo je već bruka. :)

Ovo je mesto gde mi se čini da bih mogao malko i da se uvredim :)

4. А бре Манијаче, пошаљи им ПВТ. :)

5. može.
    posle ću da pošaljem nekog da vas zaključava ili pribeležite sami rezultate ovde svi po isteku .
    Ja moram da idem negde da umrem. :)

6. srecno crco, da nam se vratis ziva i zdrava! lolo

7. i dzeli je bilo krivo on 512 a ja 1600+ tad bio pa opet prodjoh :D

8. Овде ренкинг, пратиоци и просек немају никакав утицај, чуди ме да неки то не схватају. Не знам што кукаш Локси, није срамота изгубити. И што каже Л0Л, не омаловажавај противника, није лепо.

9. Ti si druga priča Maggote, i od tebe da sam ispušio ne bih a rekao. :)
    Mlato ja govorim šta mislim, nema potrebe da lažem, zar ne? :)

10. Može može... što se mene tiče.. kači manijače za minut!
    http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35

11. uh,da je napišem samo lololo!saću!

12. realno... stvari su loše postavljene od samog početka što se tiče sistema, mada realno nije ni moglo mnogo bolje...

13. i dzeli je bilo krivo on 512 a ja 1600+ tad bio pa opet prodjoh :D

Nije Dželi bilo krivo zato što si daleko niži po rangu nego zato što sam izgubio, ja sam rekao da će da bude jebeno protiv tebe. No, kako beše ona opklada? Ako pobediš ja dobijam Dejvovu znojnicu? lololo

14. aj u 20 od 9 onda, da se knapiramo.

15. ma Loksi nema pravila u kupu, pratioci ne igraju ulogu, ovde ako napises dugu defku cim iskoci na prvu stranu posterdzije izminusiraju jer im je mrsko da citaju, nije ovde samo kvalitet ono sto je bitno, a realno teme su bile zajebane, tako da se neko vise neko manje snasao...

16. Mlato ja govorim šta mislim, nema potrebe da lažem, zar ne? :)

Понекад није лоше судржати се, јебига.

17. Opušteno Maggote. :)
    Nemam se ja zašto suzdržavati, svaka čast na pobedi i eto.

18. U 9 ŠANZAME! U 9!!!!!!!!!!!

19. Oket man! :)
    Samo polako. Ne žurimo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.