Ja mislim da ne sme, vidi se onda da si ti pisao...
Ladno ode Jovanka u plus iako sam je skratio za dobrih pešes pasusa od originalno planirane dužine.
двоструки аршини?
где је ту сад чекање и томе слично?
океј, океј, знам, овога нема три дана, није то исто. али... небитно.
Četiri ljuta KG-ovca, ostalo je tri...
Sos kaže da će mi najverovatnije predati, koji je kurac sa ovim odustajanjima?
je l se meni čini ili je ovdje neko rasulo?
ajd me ukratko izvijestite šta se sjebalo i šta treba da se radi, dok sam tu.
Čim je črč otišla kup se raspao...
Sve se sjebalo.
Odbanujte Črču već jednom! :)
pa jbg, preuzela je svu organizaciju na sebe, nas ostale lupa po prstima kad oćemoda pomognemo :)
ozbiljno - nisam u toku: je l treba šta da se linkuje, kad ko "nastupa", kad ko završava, de da ne listam a da vidim šta treba, ajte, ajte!
Jedino da ubaciš rezultate i ove zadnje defke na onu temu za informacije, ništa drugo. :)
nema defki sad ja mislim, svi dueli su gotovi.... samo u temi za informacije edituj postove da se vide rezultati ovih danasnjih meceva (od blek holovog posta pa dolje)
edit:
ipak ima ovaj duel NNL protiv vukasina
па за почетак, линкуј ове две дефиниције које се такмиче тамо на генералној теми, и причекај још 15 минута да прибележиш скор, званично. и мислим да вечерас и немаш нека посла.
ја га капирам. вид'о да га чекам у следећој рунди, па није хтео да се бламира. опаааааааааа
linkovah i pribilježiću skor ovog posljednjeg duela, ne mogu sad da tragam za svim ovim ranijima, koji nisu tamo na info temi zabilježeni.
još 9 minuta, dakle!
a što ne stavite crcin dupli za moda, pa razmodujete kad joj protekne ban? Siml ez det...
ccc a ponudila se da pomogne.....:D
pa vjerovatno to moze samo kaizen
глупо. за мода може да је постави само кајзен, који може и да јој скине бан. дакле зашто правити два посла од једног? :)
izvinjavam se, nisam znao da ne sme da se komentarise, obrisite.