Sta mislite o ovome?
  • watch the sun come u

Upravo se vratih kuci i pricaju mi moji roditelji da su bili na nekom sastanku za posao, sav sam se najezio kad sam cuo da postoje ovakvi prevaranti u Srbiji.Procitajte sve ovo bice vam jasnije http://prevaranti.blogger.ba/

• Џими

Који тачно део да прочитамо?

• watch the sun come u

sve na ovoj stranici http://prevaranti.blogger.ba/ rec je o prevarantima koje niko ne hapsi u Srbiji a kradu novac od naroda

• watch the sun come u

pricali mi roditelji kad bili na tom skupu prevaranata morali da tapsu na bolesnu muziku kurac palac, a sto je najgore odveo ih covek koji se dugo poznaje sa mojim roditeljima

• YouCantHandleTheTruћ

Обична пирамидална превара. Има таквих и који су у оквиру закона, а има и оваквих. Иначе, ништа ново... Има их по целом свету.

ЕДИТ: Мада је веома занимљив тај састанак на ком скачу... Много бих волео да посетим један такав.

• Џими

Мислим да ништа од тога не може да се деси некоме ко је иоле интелигентан.

• Skočimiš

Ako puštaju muziku i ako se tapše znači da je u pitanju sekta.

• watch the sun come u

ja sam se najezio kad mi rekli da morali da tapsu.Kazu mi da su svi ludi tamo.Mucili ih psihicki nekim predavanjem nekoliko sati a onda traze pare za uclanjenje.Ekonomska sekta mamu im organizovanu!

• YouCantHandleTheTruћ

Херба-лајф је једна од таквих превара... Присуствовао сам једном састанку где је лик увлачио нове људе у посао и доста личи на ово. Био је пун неких секташких израза за нивое, за неке поене и једно време није имао шта да једе, пошто је он сам куповао од себе производе да би достигао тај неки ниво у пирамиди на ком је сад. Али сад каже да му се исплатило. Доста људи са састанка је мислило да је ово добра прилика, што и није чудо имајући у виду колико очајних људи има код нас, а и колико идиота.

• watch the sun come u

princip je das 2300 evrica i onda ti je cilj da nadjes nove ljude i od svakog registrovanog dobijas oko 500 evrica.Igra za celu porodicu!

• watch the sun come u

Ovaj covek sto vodio moje roditelje je level 5 sigurno.Imaju lepo obezbedjenje sve uskladjeno, tamo mora odelo, kravata a kad krene ispiranje mozga igranje po stolicama i tapsanje kao u lazi lazarevicu.

• Vučica21

Samo neka se pojave kod mene, ima da poljube vrata.

• Natnat

Mene su neki poznanici jednom na kvarno odveli na prezentaciju programa neke turističke agencije "Savana", sve u tom fazonu sektaškom, kao ćaskamo, smeškamo se i pokušavamo nama da uvalimo članarinu i ako može na rate da uplatimo letovanje iz snova, ali prva rata sad odmah, tričavih 35o evrića...oslovljavamo se po imenu i dodirujemo za podlakticu, malo se kanda hipnotišemo..
    Zbrisala sam kada su počeli da nude kafe i skokiće...

• Срна

Ako puštaju muziku i ako se tapše znači da je u pitanju sekta.

+1

• crnigrujan

Odslušao sam jednom takvu neku prezentaciju, pravio komšiji brojno stanje jer je morao da navuče ne znam kolko ljudi da bi ovaj došao i ispričao svoje. Grešni komša ko Del boj stalno juri neke šeme za brzo ili malo manje brzo bogaćenje, prodaje neke preparate za hemoroide i kurje oči, juri po tim skupovima, pukne pare i na kraju dobije go kurac od ovce u dupe.

Odremao sam tako monolog nekog čvarka u loše skrojenom odelu, posle mu se vatreno zahvalio na trudu i inspirativnoj predstavi i udaljio se bez osvrtanja.

• Vučica21

Ja mislim da treba svako da klikne na Odgovor "ne" na pitanje "Da li vam se dopada novi izgled sajta?" i da im ispemujemo forum. :)))

• Crna Guja

Moj ortak je radio u Kirbiju mesec i po dana. Njih su terali da pevaju svi zajedno neku pesmu, kao neku himnu firme, retardirano skroz, kao u američkim filmovima...

• watch the sun come u

ja bi morao nekog da roknem kad bi otisao na taj susret