Цигарете

1. Нисам нашао ниједну тему везану за пљуге, а страствени сам пушач, тако да ево отворих и ја једну.

Занима ме које су ваше омиљене цигарете, колико дуго пушите, зашто их волите и остало.

Ја највише преферирам Винстон блу, а пушим од осмог разреда (тренутно сам 4. Гимназије). Највише волим да запалим после буксне, јер тад одаје исти осећај као кад риш.

2. Има тема сигурно, али ај' да кажем - Дрину пушим стално, јес' да људима око мене смрди, али мени одговара.
    Јака ми је довољно :)
    Не пушим траву, иако ми нико то не вјерује, али добро :)

3. Сарајевска је кева. Домаћи малборо

4. Сад ће Џими да ти закључа, јер је отворено милион оваквих тема, јбг...

5. Не знам, мрзело ме је да тражим, нека баци катанац, наћићу орђинал тему

6. posle kafe najvece govno na koje mozes da se navuces. sere mi se vise od cigara, od recimo 20 koje popusim za dan mozda mi bude lepo 3 pljuge, ostale palim mahinalno. smrdim od njih, zute zubi, bacam pare, moram da ih vucem sa sobom gde god da krenem, kasljem, bole me pluca, iskasljavam nesto zuto...

7. е то џантас

8. Ja počeo šatro gistro u 8. ali zaista pd prve godine a sad sam treća. Na vinstonu sam sve vreme crvenom i plavom, trenutno plavom. Ne mogu posle buksne mnogo su mi suva usta.

9. Отворено је милион оваквих тема, сад ћу да ти закључам.

Смаре ПУШИ!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.