Pomoć oko serije

1. Tražim seriju koja se prikazivala pre par godina na RTS-u... Ne znam tačana naziv ciljam na Nevidljivi čovek.. mada nema ništa o tome...Stavljaju film i novelu prvi plan...

Radnja serije: Uzeli su nekog lika na testiranje i ubrizgali mu nešto.. i on može da postaje nevidljiv kad hoće, ali ima nešto istetovirano na ruci što mu je merač sedativa što ga smiruje...
    I ako ne primi neki sedativ počinje da ludi, oči mu prelaze u crveno, pa crno i kad skroz poludi postanu mu srebrne..

Ako neko zna kak ose zove serija nek pomaže..

MOJNE SPEMA DA BUDE!!

2. Gledao sam film :) ali ovo je serija :) drugacije je :) On postaje nevidljiv kad hoce...
    Nije nevidljiv non stop...

3. E jebem li ga onda. :D

4. :D Jebiga :D hvala za pokusaj :D

5. reci koja je serija :D

6. ciljam na Nevidljivi čovek

A ispade "The invisible man". Šta ti je ironija..

7. Pa trazio sam invisible man i nije mi izbacivalo bre :)

8. Pa trebao si na IMDb da probaš, i da ideš na dole.

9. Domaca. Radi se o porodici, klinac pada godinu, brat ostavlja silne marke na kiosku.
    Deda trazi neko blago, ali sjebase ga neka 2 seljaka. Na kraju sve dodje na svoje.

Unapred hvala.

10. Domaca. Radi se o porodici, klinac pada godinu, brat ostavlja silne marke na kiosku.
    Deda trazi neko blago, ali sjebase ga neka 2 seljaka. Na kraju sve dodje na svoje.

Unapred hvala.

Trolujes?

11. Domaca. Radi se o porodici, klinac pada godinu, brat ostavlja silne marke na kiosku.

Da nije LOST?

12. Pogledaj RTS, sigurno ce biti repriza, pa ces viditi kako se zove...

13. Zvuči poznato, deda mi pričao o toj seriji da je gledao nekad. Sa' ću ga probudim.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.