KK Partizan

1. криминална игра. ово је директна одговорност шизофреног вујошевића. нападачке формације су дебело упитне. врти си пар акција константно и свака иоле екипа која ради скаутинг ово снима са лакоћом. ово уручивање бека па полукружна кретња од чеоне линије је пресмијешна. постинг центарске линије, првенствено милутинова не постоји. лопта се прима сувише далако од коша. када га одбрамбени играч усмјерава ка чеоној, он се пгуби. такође постовање милутинова на врху кључа је дебилна акција. када одбрамбени играчи испрате бекове он се усере, фала богу шута нема.
    креирање игре не постоји. први пас, протрчавање бекова па уручивање лопте. након што одбрана испрати играче из кретњи слиједе индивидуалне акције које обично заврше промашајем. трчење и ово бацање лопти у контру је такође криминално.
    па ја не видим једну добру ствар овакве игре. ја бих волио да ми неко покаже бар једну. није више ни ствар лоших појачања, да се не лажемо. тешко ће мене неко убиједити да будућност, крка, цибона или олимпија имају боље играче од партизана. мачван, павловић, милосављевић па можда и мурић су евролигашки играчи. постоје рупе на центру гдје игра ова сајла од милутинова, те на кецу али ово није индивидуално лошија екипа од горе наведених тимова.

2. нестварно. не ства рно
    едит: а тек одбана. па солнок ти прави јебене проблеме. солнок! не умијеш бранити основни пикенрол, основни! летаргија, млохавост, неангажованост, недостатак помоћи са слабије стране...
    13 изгубљени лопти, још ни полувријеме није.
    ПРЕСТАНИМО СЕ ЗАВАРВАТИ, ПОГЛЕДАЈМО НЕДОСТАТКЕ. ПРЕСТАНИМО КУКАТИ, ПОЧНИМО РАДИТИ СА ОВИМ ШТО ИМАМО.

3. dobro riho naravno da moramo da igramo te akcije kada nemamo pravog kreatora u igri, u pravu si sto se igraca tice, ali opet bez pravog pleja sto Tepic svakako nije je patnja ziva svaki napad

4. Стварно сте очајни. Мада нисте ни ви толико очајни колико је Гашић деген.

5. Ово је предивно ахахаха :) Мора, једноставно мора да оде Дуле. Хвала му до неба и све, али сад би најпартизанскији потез био да пусти неког другог да води тим (не гашића) а он нек настави ове битке друге

6. Treba Dulo i zbog sebe da da ode na neku funkciju direktora, ali svakako nam je neophodan u klubu a brate dovedemo Miloja i krenemo ne moze se reci ispocetka, ali u novu eru

7. Sad vam dulo kriv pusite kurac
    Gazimudo prizivam te da urazumis debile
    Jedna losa sezona, ma sta sezona, jedna losa polusezona i vi bi odma da mijenjate trenera. Sta ocekujete drugo od ovakvih igraca? A sto nismo doveli igrace? Zbog baksuza u polufinalu niko nece da igra evrokup jbg. A i finansije su kurac, nidje sponzora.

8. завравамо се. нисам нешто убијеђен да овај француски параплегичар има нешто мању плату нпр. од плејмекера задра. не треба заборавити да је задар прошле године био пред испадањем и да је ове сезоне ушао са једним од најмањих буџета па су нашли јако доброг плеја.

9. Za malog Marinkovića se kod Dula rade razne kretnje i protrčavanja kao prošle sezone za Bogdana što je bilo, i dečko šutne 3/4 trojke iz toga, kod Gašića igra 3-4 minuta a loptu vidi samo kada je pokupi posle skoka ili ukrade, to mi je neverovatno, da ima skroz drugu ulogu kod pomoćnog trenera, koji kao da ne zna koga Dule forsira a koga ne.

Sa druge strane Andriću daju da šutira tek kada je kraj utakmice do tada ako dobije dobije, ako ne ništa, ali zato Tepić ima tri otvorene trojke gde kuca eksere po obruču, i ono na kraju?!

10. slazem se Riho, al kontam da smo htjeli da dovedemo nekog bolje pa smo ispusili i za prosjecnog, mada i meni nije jasna ta situacija...

11. Молио бих Цигане/Лименке да не умањују нашу очајност лоло било из разлога. Имамо у ростеру 7 неупотребљивих људи. И Гашића.

12. ви гледате у вујошевића као у бога. много је дао партизану, и кк и јсд. можда и највише од свих који су у њему били али то није разлог да се критички не осврнем. маните ме те гтр демагогије, умијем сам да видим и да свјесно размишљам.

13. Ако не добијете ове параплегичаре мађарске онда стварно нисте за плеј оф. Мада и ако добијете мислим да до сада приказаном нисте заслужили, у односу на игре Цедевите и Олимпије. Ни игра Олимпије не цвета нешто претерано, али за вас су тренутно Сан Антонио. Мада ко зна, уздајте се у Дулетов чаробни штапић. А и боли вас уво, узећете нашу лигу, шта :)

14. и ово довођење богдановића, задржавање далоа, безбрадице... дебилне одлуке. капирам ја да они играју за неке минималне плате али зар није боље погурати јуниоре у први тим и дати им те плате. како год окенеш не могу имати мањи допринос од поменутих а градит ћеш екипу за наредне сезоне.
    доста је било идеализовања. сагледајмо ствари.

15. A jebote kako lose igramo

16. Jebote igramo egal sa timom u kojem je milošević starter looooool

17. па скупи у одбрани, мајку ти јебем дебилну!
    ааааааааа ово је фрустирајуће.

18. Jedna losa sezona, ma sta sezona, jedna losa polusezona i vi bi odma da mijenjate trenera.

Ja sam bio za smenu i pre no što je počela sezona...

Хвала му до неба и све, али сад би најпартизанскији потез био да пусти неког другог да води тим (не гашића) а он нек настави ове битке друге

+10000

19. каква ситуација, ахахахаха. паде на дупе човек и дође му лопта назад у руке.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.