Надам се да се сећаш да је Вујошевић био на прослави годишњице СНС-а којом приликом је похвалио Вучићев ФАНАТИЗАМ, ЕЛЕМЕНТАРНО ПОШТЕЊЕ И ЉУБАВ ПРЕМА СПОРТУ :крајцитата:.
Да се не разумемо погрешно, и ја уживам понекад у таквим конференцијама за штампу, али бојим се да би могла једног дана поново да се роди љубав између њих двојице, а моја или твоја доследност да остане да виси. Још да се оградим, не мислим још увек да Вујошевић треба да оде из Партизана, не знам шта се све дешава око клуба да бих о томе имао коначан суд.
Ne, to je fora "evo i ja sam dosao, ne zelim neprijateljstvo, pohvalicu janvo cak ako treba, iako tako ne mislim". Pa je prosle godine imao tako par laznih pohvala, ne bi li umilostivio pickousto govno da ne unistava SD Partizan. Naravno, posto je pickousto govno samo blefiralo postenje i ravnopravan i posten odnos, Dule je okrenuo curak naopako i otad samo jebe, jer vidi da nema svrhe slihtati se lazljivim govnima.
Jok, ozbiljni smo. Tako pricaju ljudi, Pekmen dao pare za pleja a sa Gordonom smo postigli neki nacelni dogovor. On proslog novembra pokidao prednje ukrstene i od tad nije igrao. Dobro bismo mu dosli da se vraca u formu, a i on nama posto je igrac kakvog Dule voli, njega je prvog doveo u CSKA u onoj njegovoj epizodi tamo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=03&nav_id=943303
Dule jebe, ne vadi!
Надам се да се сећаш да је Вујошевић био на прослави годишњице СНС-а којом приликом је похвалио Вучићев ФАНАТИЗАМ, ЕЛЕМЕНТАРНО ПОШТЕЊЕ И ЉУБАВ ПРЕМА СПОРТУ :крајцитата:.
Да се не разумемо погрешно, и ја уживам понекад у таквим конференцијама за штампу, али бојим се да би могла једног дана поново да се роди љубав између њих двојице, а моја или твоја доследност да остане да виси. Још да се оградим, не мислим још увек да Вујошевић треба да оде из Партизана, не знам шта се све дешава око клуба да бих о томе имао коначан суд.
Ne, to je fora "evo i ja sam dosao, ne zelim neprijateljstvo, pohvalicu janvo cak ako treba, iako tako ne mislim". Pa je prosle godine imao tako par laznih pohvala, ne bi li umilostivio pickousto govno da ne unistava SD Partizan. Naravno, posto je pickousto govno samo blefiralo postenje i ravnopravan i posten odnos, Dule je okrenuo curak naopako i otad samo jebe, jer vidi da nema svrhe slihtati se lazljivim govnima.
Jel i DV odjebao direktivu?
Nemam nista protiv da dodje Jamont Gordon :)
BRaco, uzivajte Jamont Gordon ce da dodje :D
PEKMEN BRAT CASTI :D
Inace, to je onaj sto je igrao za Cibose kad im je Kecman sasuo za 0,06 sekundi..
Jedina je mana sto izlazi iz povrede, i nema nijednu tekmu ove sezone..
GM/Mlatoni jel se drkate? Ocete li da postenom narodu stane i ovaj jedan pejsmejker koji imam?
Pa dobro, kod nas poslednje dve sezone sve neki rekovalescenti. lololo
I Kinzi je došao posle povrede, pa je bio najbolji stranac koji je igrao u Srbiji.
masti tebra jel ovo istina?
Ne verujem ničemu dok ne vidim. A i taj izašao tek iz povrede, nema nijednu tekmu, do kurca mojega. Samo Tepić da se oporavi.
Jok, ozbiljni smo. Tako pricaju ljudi, Pekmen dao pare za pleja a sa Gordonom smo postigli neki nacelni dogovor. On proslog novembra pokidao prednje ukrstene i od tad nije igrao. Dobro bismo mu dosli da se vraca u formu, a i on nama posto je igrac kakvog Dule voli, njega je prvog doveo u CSKA u onoj njegovoj epizodi tamo.
masti tebra jel ovo istina?
Šta konkretno? Kinzi jeste najbolji stranac koji je igrao u Srbiji. :)
Ei sad Pekmen dao pare.
Kad moze pola milke za separe u Top Hill-u, sto ne bi i za pleja
Nego, da se okrenemo realnijim temama od pleja. Koliko gazimo Cedevitu danas, 20, 30 razlike? :)
Pobedjujemo 54:50
u tom slucaju...ODITE PICKE CIGANSKE VAMOO MI JEBEMO OD 76TE SA NAJBOLJIM PLEJEM LIGE JAMONTOM GORDONOM
https://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg
Kakve smo srece, ima da odigra 3 tekme za nas i da polomi vrat i ligamente drugog kolena istovremeno
I te tri tekme, taman da odmori Teparu.