KK Partizan

1. u bradu ga spicio, pukla picka

EDIT: Zahvaljujuci tom gore udarcu koji je Macvan dobio, on se i vratio u KKP lolo .. Ne zna de igra

2. E pa za bradu nemam pojma, koliko bi pauzirao, ja se nadam da će da igrati, jer je Gagić izgledao vrlo pogubljeno, da ne kažem retardirano, na prošloj utakmicu.

Slažem se, verovatno misli da je u Bruklinu, maltene nam isti dresovi. :)

3. Kazu da smo se okrenuli igracima iz Kine, iz timova koji nisu prosli u plej of.
    Vili Voren, igrao za Solnok valjda, je tamo u poslednjeplasiranom timu.. Cini mi se da je bila prica za njega i prosle godine,al mislim da mi necemo ni dovesti nikoga..

4. Ako nemamo potpisan ugovor o ekstradiciji sa Amerikom, Majkl Bizli bi mogao da nam bude interesantan. On je trenutno u Kini.

5. ma ja mislim da od tih iz kine nema nista, jer oni tamo uzimaju besne pare, cisto sumnjam da ce iko i doci u Evroligase,a ne nas raspali Partizan koji nema za leba

6. I ja mislim zbog para da neće doći iz Kine ođe. Al opet, ovo je Vili Vorenu domaći teren, ne bi mu ništa falilo da dođe do kraja sezone.

7. Realno, nemate mnogo da ponudite trenutno nekom kvalitetnom pleju, evroligu ne igrate, čak ni evrokup. Ne bi imao gde da se dokazuje a već je prošlo pola sezone.

Jedino da nekom pleju koji je ostao bez tima ponudite dobru lovu za par meseci, da završi sezonu.

8. Thilmo
    Realno, nemate mnogo da ponudite trenutno nekom kvalitetnom pleju, evroligu ne igrate, čak ni evrokup. Ne bi imao gde da se dokazuje a već je prošlo pola sezone.

Nemamo pare, i to je kraj svake priče. Da imamo pare, milijardu evra, Lebron lično bi doveo Kajri Irvinga đumle sa svojom kevom i rekao -jebite je dok nas dvojica igramo. Profesionalni sport se svodi na pare, pa-re.

9. Kolko se ovaj jebeni Pekovic izdrkava ovo nije normalno

10. Sandra Afrika kaže da joj Pekmen dao 30 soma evra kao bakšiš, kontam da ako ima toliko za kurve, ima i mnogo više za pleja lolo

11. Zato sto je Sandra Afrika jedna kulturna, postena djevojka iz fine familije, i nikako ne bi slagala.

12. Dal ste realni, pa J.Lo bi mu dala za te pare, a on kao dao njoj...

13. Ma ja cuo da je dzenifer pola miliona

14. Jeste, ako mi znamo da je Peković pokupovao pola diskoteka po SCG, "preuzeo" one Šarićeve, šta već, i da je pevala u njegovoj diskoteci tad, teško da je pevala za džabe, a da je gazda rešio da je časti s 30 000e. To je bio Top Hil? Priče za budale, i treba da ih ganjaju za porez. Prevelike su to pare, i previše dobro žive, da bi se država izdrkavala na nekima što nemaju ni za 'leba, a njih da ostave na miru, a imaju vile na kipru, jahte, kurce...ali svejedno nije to ova tema.

15. Zamolite sandru afriku da vam dovede pleja

Jesam vam pricao kako sam se vatao sa njom u starom fordu kad smo isli u srednju?

16. E da pseto je al niste valjda ni mislili sa se bohor vatao sa njom to nema smisla

17. E ne lazi Pseto e ne lazi! Lazes ko pas! Ajde pricaj!

18. Ne pomerio se s mesta

19. To kao neki bratov ortak što se šepuri da je bio sa Anom Ivanović, a imali su tad tipa 16g.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.