Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Gazi, hocu ja cu je pripisati zvezdi ako pobedimo i zvizdace mi jaja sta cete vi misliti.
Tilmo ne dolazi jer su se desili razni potresi i sada ovo zahteva ozbiljnu višednevnu analizu, pošto analizira i za Vukajliju i za B92. Molim vas budite strpljivi.
I Tilmo, hoćemo analizu i kako će se ovo odraziti na reprezentaciju takođe.
Газимудо, не оспоравам му то што је рекао за "државни пројекат" јер је то нешто што он нагађа. Ово за руб егзистенције ваљда зна из прве руке, малтене живи са тим играчима.
Kako mislis maltene? Pa on im je drugi otac i tera ih da citaju knjige. A gagic i bertrans su samo losa deca malo zastranila u pubertetu. Dulo je cezar izdao ga brut.
VIdje limenkara sto se rasprdeli...
Izdaja nego koji kurac. Na krv i noz, nema labavo. Ko vas jebe sto ste picke pa ste cutali kad su vam ugasili KK, sto ste isti ko Gagic pa navijate za Zeleznik, sto ste picke pa ste cutali kad su vam ugasili vaterpolo klub pa navijate za nekog mutanta, sto ste cutali kad su vam pljackali FK i doveli do skorog gasenja... Zna se sta je pozadina, da dovedete Partizan na iste grane kako bi rekli, jebiga isti smo, nije moglo drugacije. To vas boli, i vas i onog iz mog potpisa.
Al evo kurcina i vama i njemu. Partizan i grobari nikad nece prodati veru za veceru. Mrs u kurac picke. Ako treba rat, bice rat. Partizan je vecan.
Dzoni aj budi faca brate pa reci ciji je dupli ovaj vucicupederu da vidim da li i inace ima ovako radikalne stavove.
I da bi mogao ceo grobarski auditorijum da osudi ovako sramno ponasanje i poziv na rat poput fenderovog poziva na gazenje po mrtvim grobarima. A glupo je osudjivati duplaka. Srdacan pozdrav Vucic i Covic legende
Rat je plemenita pojava gde se dve strane ubijaju oko tuđih interesa.Fender je pozivao na ubijanje bez rata,u leđa takoreći bugarskim metodama.
I kad već odgovarate ko je čiji dupli koji bolid je hakovo vlasuljarov nalog
САМО ДА ДОЂЕ ПЛЕЈ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
И ЦЕНТАР !!!
djordje gagic, ali je prso sa mozgom kad je pogledao pvt history i onda je izdaja bila prosto neminovna
Ја бих само да вам пренесем да ми је господин Кончаревић који је запослен у вашем клубу рекао да сте у преговорима са Драговићем који је био код нас на проби па је није прошао. И да сте близу договора.
То су његове речи ја не бих да тврдим ништа.
Dragovic who?
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Dragovi%C4%87
Dragovic je igrac Igokee i mislim i da hoce ne moze sada preci u Partizan...
драговић је раскинуо уговор са игокеом али не знам да ли иде куда
http://www.abaliga.com/a9213/News/Dragovic_no_longer_at_Igokea.html
A pazi, nisam ni skontao...solidna je on 4ka, gledao sam ga uzivo zna decko da igra, bio je ponajbolji u Igokei do sada.. najkompletniji svakako
Ma ne moze on kod nas jer nema vise prelaska u drugog ABA ligasa
знам за то гази али ја рекох да само преносим шта сам чуо
Ima, ali može da igra tek od plejofa. Valjda.
Slažem se pseto, mislim da je saopštenje sramno, kao što mislim i da je potez Gagića, najmanje neopravdan. Napisao sam sinoć ovde, a i nisam bio jedini, znao je kada je produžio ugovor sa nama kakvo je finansijsko stanje stvari, a tekst monda je sasvim lepo objasnio zašto on gubi minutažu, koja mu se otvorila itekako, odlaskom Bogdanovića. Mada on ne voli da igra 4.
Sa tri igrača na pozicijama 4 i 5 bi imao preko 20 minuta, od trenutka kada smo trebali da ustalimo rotaciju. Mačvan bi igrao oko 35 minuta, Milutinov 25 ovaj ostatak. Ne insajderišem, nemam informacije da bi tako bilo, ali logično izgleda kako se sezona odvijala da bi on tu bio treći igrač, a mislim da je mogao kao i prošle sezone da postane vrlo bitan kada je najbitnije.
Sve u svemu, usmesto da smo probali da rešimo situaciju kao ljudi, a to je da probamo na neki način da zadržimo igrača do kraja sezone, pa nek onda ide kud mu drago. Mi smo ovako ostali sa svega tri igrača ispod koša, za sada. A postoji verovatnoća da tako i ostane.
Navijači imaju pravo da ga smatraju izdajicom kada je otišao u teškom trenutku za klub, koji je ostavio na cedilu, uprava već nema to pravo da radi, nikako. Pa mi smo ozbiljan klub, ne kojekakav efempe. :D
I da, da ode sad Đenka npr. pseto, bohore, iz NN razloga zar ne bi bio i on izdajica kod velike većine navijača? Ne pitam prozivački, nego me zanima šta mislite, pisali ste ovde, postovi vam nisu debilini pa zato pitam.