KK Partizan

1. CKM, ne moze da igra ni u plej ofu, evo pravila

http://i.imgur.com/yZE2J8j.png

2. I da, da ode sad Đenka npr. pseto, bohore, iz NN razloga zar ne bi bio i on izdajica kod velike većine navijača? Ne pitam prozivački, nego me zanima šta mislite, pisali ste ovde, postovi vam nisu debilini pa zato pitam.

Ако мислиш баш на Ђенку-би. Плаћен је и то солидно(вероватно, чим је продужио уговор), има минутажу, трпљен је више од пола сезоне колико није био у форми, навијачи му скандирају и када игра лоше, тиму иде добро. Нема разлога да иде осим ако му зине дупе за више.

Ја сам на потез управе првенствено мислио и оградио сам се и рекао: АКО ДОЂЕ КОД НАС ОНДА ЈЕ ПЕДЕРЧИНА, ИЗДАЈНИК ИТД

3. E kenja mi se kad cigan kaže kako je ružno što ga nazvali izdajnikom.A isti ti cigani zviždali stojkoviću i to na meču reprezentacije
    MRŠ

4. Ако дође код нас, вратио се кући.

5. A ako dođe kod vas ne kapiram koji će vam.Pozicija centra vam je dobro popunjena.
    JEBAĆEMO VAS I BEZ CENTRA I BEZ PLEJA
    A
    V
    A
    N
    G
    A
    R
    D
    A

6. Ја сам на потез управе првенствено мислио и оградио сам се и рекао: АКО ДОЂЕ КОД НАС ОНДА ЈЕ ПЕДЕРЧИНА, ИЗДАЈНИК ИТД

Ja ga isto ne smatram izdajnikom, čovek je imao svoje razloge da ode koji su, možda saznamo, a možda i ne. Smatram da nije ispao korektan, i to je to. Možda sam napisao sinoć da jeste, ali to je bilo u afektu. Što mi se ne može uzeti za zlolololo

@ Gazimudo

Mislio sam da je moglo, jbg. Ništa, Slavkan onda. Ionako je Marjanović rekao da mu je nezgodno protiv viših igrača, Slavkan je viši = ...

7. Realno CKM, Ante Tomić sa 2.18m mu je bio nezgodan u pm, realno je da Vranješ sa 2.30m bude još zajebaniji... :)

A i Raduljica je slobodan... :)

8. Pa gde ste bre ljudi jebem vam lebac ražani.
    Evo vam informacija iz prve ruke oko Gagića. Čovek je bio nezadovoljan minutažom, ali je fora što ga je iz tog razloga i žena pujdala kako on zaslužuje bolje. To su mom kolegi spomenuli i neki igrači Partizana. Pri tom čoveku su kasnile samo dve plate, pošto je on među igračima koji najredovnije dobijaju kintu.
    Ne zna se koji mu je sledeći klub, navodno bi ga hteo Metalac, a ta priča se provlači pošto mu je žena baš iz Valjeva.

9. De si Kureeeeeeee, jedva te prepoznah sa promenjenim nikom.

10. Gonzo jel ti znaš u koji ponedeljak stiže plej :)

11. Gagić papučar
    gagučar

12. Dušane kako stvari stoje ništa od pleja zbog Gagića, jer je Partizanu sada najvažnije da dovede centra pošto je ostao samo Milutinov.

13. SLAVKO VRA-NEŠ! KLAP KLAP KLAP KLAP KLAP!

14. Bogami ne znam da li će ga pustiti glavni baja u Metalcu Boško Đukanović, pošto on već neko vreme trenira sa njima.

15. Onda ćemo već pokupiti na ulici nekoga ko je 2,15. Ima takvih. Znam ja jednog kod mene u firmi. Samo pravila mu objasniti.

16. ali je fora što ga je iz tog razloga i žena pujdala kako on zaslužuje bolje

Gagatar jos jednom pokazao kakva je mentalna gromada od coveka.

usta ga jebem

17. Dionisijo, jeste mu Anta bio zajeban, ali je on u top 3 evropska centra, ako ne i najbolji. Najkonstantniji sigurno. Mislim na one koji nisu u NBA da ne bude zabune.

A Vraneš je u toliko lošem fizičkom stanju što se tiče kondicije da ga ni Metalac nije potpisao, nego je Đokić, ako se ne varam rekao da samo trenira sa ekipom pa ako zaliči na nešto da će ga potpisati.

E sada, sigurno je da bi pravio velike probleme Bobanu, jer on uglavnom šutira preko glave čuvara, ovde ne znam kako bi to izveo. A ono što je po mom mišljenju najsigurnije oružje protiv toliko visokog čuvara je klasičan horog. E sad, taj klasičan horog nije najjače oružje u Bobijevom arsenalu.

Ja bih voleo da ga vidim u Partizanu, jer mi je drag igrač, i uvek nam je bio koristan, iako to neki statistički parametri nisu baš pokazivali. Sve u svemu to bi bio zanimljiv duel da se vidi, doduše ovaj naš ne bi predstavljao opasnost po koš, ali je mnogo bolje zatvarao reket nego Bobi.

OĆEMO SLAVKANA!!!

PS: I pleja, da se ne zajebavamo. lololo

PS 2: Willie Worrena naravno.

PS 3: Može i neko krilo, čisto da nam Bezbradica ne bude bekap opcije, jer nume. :D

18. Gagatar jos jednom pokazao kakva je mentalna gromada od coveka.

Ali to je stvarno neverovatno koliko je lik glup. Tvrdim da bi bio sjajan igrač samo kad bi malo uključio mozak, ali posle ovoga sa ženom on očigledno mozga nema.

19. A i ta žena što ima ukus, Musli pa Gagić. -_-

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.