KK Partizan

1. Tako pišu po internetima.

2. ma nema sanse.. pa bilo bi previse.. ahahahah

edit: izvinjavam se za spem, nastavite pljuvanje gagule

3. Juda je sklonjen sa glavatara. lolo

4. CKM brt znao sam ja to itekako, zato sam namerno i uporedio Tomića i Rumuna Vranješa. Mislio sam da nema potrebe da naglašavam da se sprdam. :)
    Ni blizu najgorih izdanja Vranješa nije ono što je Mlatoni kačio, ne verujem da ima po yt, kad je u Metalcu bio na to mislim. Barselonu sam možda i previše gledao ove sezone, znam šta sve može Tomić. A i taj intervju što je Bobi dao, dao je posle utakmice sa Barsom, misleći upravo na njega.

Za Gagaru nisam ni mislio da su pare u pitanju, kontao sam minutaža, i mesto u ekipi, ali nije mi na pamet palo da ga je žena pujdala. Jeste mu žena Valjevka, al mislim da ona nema nikakve veze sa Metalcem. Mada Đukanović jeste "alav" čovek, tj. uvek hoće još, sad kad Metalac (buduće Valjevo) igra Abu, njemu je malo, hoće Ek, i sl. Ali čovek je stvarno značajan samo tako.

5. Budimo realni, covek koji ovako dokazuje vernost klubu
    http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/06/17/Djordje-Gagic-1.jpg
    isti je kalibar ljudi kao oni koji izjavljuju ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=0MHuHGhbV2c

6. De si Gonzo jebote lebac krvavi

7. E kenja mi se kad cigan kaže kako je ružno što ga nazvali izdajnikom.A isti ti cigani zviždali stojkoviću i to na meču reprezentacije
    MRŠ

И треба да му звижде и ко му јебе и матер и бојану.

И гагатару треба звиждати и јебати му мајку ако дође код нас и то сам већ рекао.

Другог неког нађи да му пришиваш двоструке аршине, можда баш у вашем кк тренутно(некима је било свака част на одрицању а сада су издајници лол).

8. Greota što Gagatar ode a mogo za koji dan da se raduje i da diže Žućkovu levicu... ;-)

9. Neka gleda preko malih ekrana i jedi se, kad je glupo govno. Covek koji ne moze da skapira da je Dule jednog Kostu Perovica uspeo da posalje u NBA, ej, Kosticu koji nije umeo da koraca, a kamoli da igra kosarku, i ti prokockas, tj. pljunes na sansu da takav trener napravi profi igraca od tebe - nema sanse da postane ni prosecan, a kamoli veliki igrac.

10. Коста је Олајџувон за Гагића. Очигледно да ни Дуле није могао да направи играча од њега с обзиром да у конкуренцији два висока плус Безбрадица игра десетак минута. Вероватно је зато и отишао.

Него, кад долази центар?

11. Božo vam je dar sa neba lolo

12. Pa gde nije, pogledaj koliko je okretniji od Gagica, godinu dana mladji, samo 2cm nizi.

Inace je neko opasno nalozio Gagica, onde na Blicu pise

Nezvanično, u toku jučerašnjeg dana, centar crno-belih je raskinuo ugovor i sa agencijom koja ga je do sada zastupala.

13. Божо је само Копривица. Овога не признајемо.

Лол
    Божо Ђумић хајлајтс 2

14. Nezvanično, u toku jučerašnjeg dana, centar crno-belih je raskinuo ugovor i sa agencijom koja ga je do sada zastupala.

LOLO GAGARA PRSO TOTALNO

15. Gagataru nije Miško menadžer?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.