KK Partizan

1. Jebiga, tako ti je kad si institucija, raskidas ugovor na svoju stetu samo da bi zaigrao u Partizanu #ponos #velicina #institucija #jebiFMP

2. Ово је сад нова категорија. Споразумни раскид на своју штету.

3. Pa po mom nekom razmisljanju sporazumni raskid znaci da klub ne mora da snosi nikakve troskove niti obaveze a ti si zauzvrat slobodan.
    Odnosno ,klub nije duzan da plati preostale plate predvidjene ugovorom.
    Sad da li je to na stetu kluba ili igraca, meni je jasno,al nekim nije

4. Ko normalan bi raskinuo ugovor sa igračem koga traži jedan od najvećih klubova u zemlji? Nemoj se praviti majmun truć, kad to nisi. Tačno da je Tumbas kojeg pominjete predsednik Vojvodine, ne bi to uradio.

5. Ko normalan bi raskinuo ugovor sa igračem koga traži jedan od najvećih klubova u zemlji?

Pa mi nismo normalni, mi smo NAJVECI KLUB U ZEMLJI!

6. Мајмун ти у дупету. Постоји сто начина да се споразумно раскине уговор, али не знам како може да се споразумно раскине на нечију штету. То је оксиморон. Можда је његов менаџер платио Војводини нешто да би дечко прешао у Партизан?

7. Sve je moguće, samo nije moguće da je Paćo platio.

8. Па наравно да није платио. Лепо ти пише у вести. А обавезаће се да плати кад потпишу уговор са њим.

9. Mozda je i partizan platio na crno zbog da se ne plati porez(+ za vojvodinu) a i da kkp ne pitaju odakle pare(+ za partizan)

10. A mozda su im obecali nesto drugo

11. A mozda su u sumi...

12. Jebiga, Dyo, premali ste vi klub da biste razumeli sta to znaci da je neko spreman da se odrekne para (Pavlovic, Kinzi, Macvan, Pekovic..) da bi zaigrao za klub.
    Zato i morate da dovodite samardziskog za 350k godisnje i Wilijamsa za 500k a mi neki za wilijamsovu platu dovedemo 2 ili 3 igraca da igraju za PONOS I LJUBAV

13. Pobrkao si, Kinzi je otišao zbog para, nije došao da se odrekne istih. A Vilijams ima milion. Mesečno.

14. Zato i morate da dovodite samardziskog za 350k godisnje i Wilijamsa za 500k a mi neki za wilijamsovu platu dovedemo 2 ili 3 igraca da igraju za PONOS I LJUBAV

Hahahahaha aj kazi da se sprdas da bi drkao dionisija?

Elem, zato je Danguba kod vas ;)

15. Можемо да нагађамо да ли су платили на црно. Ево, ја ћу први. Нису платили на црно. Јер зашто би плаћали долазак неког анонимног играча агрожив лиге?

16. Truce lupao sam random scenarije jer sve sto mozemo je da nagadjamo...

A i ta suma bi bila toliko mala da je menadzer ili danilovic mogao iz zadnjeg da je plati cemu drama...

17. Kinzi je godinu pre nas imao ugovor od 6005, a kod nas igrao za 200k. Dakle, odrekao se 400k jer je znao da ce posle godine u Partizanu moci da potpise ugovor za milionce, sto je i uradio. Otisao je ne zbog para, jer je uredno placan, nego zbog obijanja da odlozi operaciju.

A sto se Dangube tice, igrac koji se dvoumi izmedju KKCZT i KKP i nije igrac za KKP, tako da mi je mnogo drago sto je kod vas

18. A i ta suma bi bila toliko mala da je menadzer ili danilovic mogao iz zadnjeg da je plati cemu drama...

Pa pitaj dya, vidis da dosao da kmeci kako smo prikrili obestecenje za BOZA DJUMICA

19. Kinzi je godinu pre nas imao ugovor od 6005, a kod nas igrao za 200k. Dakle, odrekao se 400k jer je znao da ce posle godine u Partizanu moci da potpise ugovor za milionce, sto je i uradio. Otisao je ne zbog para, jer je uredno placan, nego zbog obijanja da odlozi operaciju.

Zasto mislis da je ovo moguce a nemoguce da je Vilijams uradio isto? Ja necu ni za jedno ni za drugo da tvrdim da li je istina ili ne, samo te pitam koja je razlika izmedju njih dvojice? Mislis da Vilijams nece zabosti masan ugovor sledece sezone?

20. L O L
    O
    L

Šta će sve pisati gm na obe teme. Sve samo da slučajno partizan ima više od 100e u budžetu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.