KK Partizan

1. A sto se Dangube tice, igrac koji se dvoumi izmedju KKCZT i KKP i nije igrac za KKP, tako da mi je mnogo drago sto je kod vas

Nebitan je Danguba za pricu mada je i meni drago sto je kod nas. Samo ti govorim da se igracima jebe za ponos i ljubav dolazili su u kkp da igraju EL. Tako sada dolaze kod nas i to je to, ne tripuj utopiju brate.

2. Ako im se jebe za ponos i ljubav sto se onda izjasnjavaju za koga navijaju, sami su sebi taj teret natovarili....

3. Zasto mislis da je ovo moguce a nemoguce da je Vilijams uradio isto?

Zato sto je Kinzi dosao posle duge povrede da revitalizuje karijeru i pokaze da i dalje zna kosarke, a Wilijams je bio jedan od glavnih igraca u prebogatom ruskom klubu.
    EL je naravno bitan faktor, al Wilijams je bar mogao da bira u kog ce Evroligasa (Bayern, Niznji, Spanci, Italija...)

4. Tako sada dolaze kod nas i to je to, ne tripuj utopiju brate.

Ja sam ti brate u zagradi gore rekao na koje igrace mislim, Pavlovic i Macvan su dosli i bez EL i igraju za sicu, Pekmen je dosao da igra za dz dok je trajao lokaut, kakve veze ima EL sa tim igracinama?

5. Pa zato sto je to trend. Uslihtas se navijacima, poljubis grb, pohvalis navijace posle svake utakmice pogotovo kada izgubis...

Dobro, ne mogu ni ja da se sada poserem po svima ima svetlih primera naravno i pravih ljudskih velicina medju njima. Ima govnurdi od ljudi a ima i skroz prosecnih likova. Kao i svugde.

Ali spika da u instituciji igraju samo moralne gromade i ljudske velicine je ono...za decu.

6. Колико говно треба бити да тучеш Мишу Тумбаса...

7. Стеван
    Колико говно треба бити да тучеш Мишу Тумбаса...

Level zagrizena limenka.
    I zato nemoj da se vredjate vi velika vecina sa ove i one teme, mislim da ovde mozda jedan ili dva lika su spremni na tako nesto

8. Zato sto je Kinzi dosao posle duge povrede da revitalizuje karijeru i pokaze da i dalje zna kosarke, a Wilijams je bio jedan od glavnih igraca u prebogatom ruskom klubu.
    EL je naravno bitan faktor, al Wilijams je bar mogao da bira u kog ce Evroligasa (Bayern, Niznji, Spanci, Italija...)

Vilijams nije bio jedan od glavnih igraca u prebogatom ruskom klubu. Vilijams je doveden da bude jedan od glavnih igraca ali nije bio. Cak je igrao na dvojci i to sa manjom minutazom od one koju je zeleo. I kod nas je kao i Kinzi dosao da revitalizuje karijeru i pokaze da je dobar igrac. Plus sto je dosao da bude vodja tima sa svom slobodom u igri i da bude jedini igrac u timu koji "ne igra" odbranu. Mozda i njemu nisu bitne pare koliko sportski aspekt i licna sujeta? Uostalom zbog te sujete je imao problem sa trenerom u prebogatom ruskom klubu i oznacen je kao problematican igrac.

Edit: razlika izmedju mene i tebe je sto ja nisam dovoljno pametan da zasigurno znam kinsijeve motive igranja u partizanu ali ti jesi da bi nam otkrio vilijamsove motive igranja u zvezdi...

9. Колико говно треба бити да тучеш Мишу Тумбаса...

Zasto Tilmu postavljas pitanje na nasoj temi?

10. Ja sam ti brate u zagradi gore rekao na koje igrace mislim, Pavlovic i Macvan su dosli i bez EL i igraju za sicu, Pekmen je dosao da igra za dz dok je trajao lokaut, kakve veze ima EL sa tim igracinama?

Pa i ja sam isto to rekao u delu koji si izostavio samo ja nisam stavljao zagrade. Pavlovicu svaka cast, vise puta sam to ponovio. Kao Ninkovicu npr. Neka bude i Macvanu mada ne znam koje je ponude imao pa ono...

Ali ja pricam o igracima tipa gagic, dangubic i ostali koji su iz hemofarma, fmp-a i buducnosti dolazili u partizana a sada iz mege u zvezdu...mozda je ranije (cus mozda) bilo igraca koji su navijali za zvezdu a isli u partizan da igraju EL pa da pale preko. Sada danguba. Valjda me kapiras, u vecini slucajeva im se jebe za ponos i ljubav.

11. Za Sašu sam i ja rekao da je likčina, jbg, otišao je iz Budućnosti direkt preko, logično da mu je ostala želja da igra za Part. kao što mislim da bi mogao jednom i Vučević da dođe i sl. (mada to mislim i da će Pero Antić oped doći, i Teo, i sl :) ), svi sportisti su rasli sa željom da igraju u Zvezdi/Partizanu, pa tek onda u Evropskim/Američkim timovima.

Opet, za Mačvana ima tu i zabadanja ugovora, on nabije statistiku k'o nenormalan, pa ode u neki Galatasaraj, uzme mnogo keša. Posle opet nabifla stats. i tako u krug. Ali daleko od toga da mu se jebe za Paću, voli on klub, mada mislim da on prvenstveno gleda pare.

12. Pseto brate, ja ne pricam za igrace u pokusaju koji su u miskovom vlasnistvu nego pricam za prekaljene i dokazane kosarkase.
    Kakav crni Dangubic da ulazi uopste u tu pricu.
    Dangubic je zavrsio u CZT jer mu je misko tako rekao, i sluzio je kao deo pregovora za drugog igraca kog je Misko ubacio u CZT.

A sto se tice Pere Antica i Vucevica, samo bih voleo da se ne vrate da zavrse karijeru, tj kad ih niko drugi nece , nego nek dodju ko Pavlovic i Pekmen, u punoj snazi.
    I ne mislim tu samo na NBA igrace, vama je se i Rakoc vratio al vam oderao kozu sa ledja.

13. Pa onda se nismo razumeli. Ja sam pricao za sve igrace u globalu. Svaka cast igracima koji se vrate u punoj snazi nema tu sta mada ih niste ni vi imali nesto preterano...

Pa pazi...nije ni Pekmen nesto impozantno ucinio. Prvo bio je lokaut i masa nba igraca po evropi(doduse za pare) a i njemu je odgovaralo da kako-tako odrzava formu.

Rakoc je dosao kao mator...za brata makedonca verujem da ce doci, ciganin je do koske. I teo je rekao pa sad videcemo...

14. Pazi, Teo je "nezvanično" rekao da bi došao kad osvoji EL s CSKA, planirao je prošle sezone da je osvoji, al jbg. Vučević u svakom intervjuu spominje Zvezdu, mislim intervjuu za ove regionalne novinare. A Pero je ludak hteo da iznajmi avion da dođe da gleda CZV OLI u Areni, pa ti vidi kol'ki je to ludak... :)

Al nije to za ovu temu.

15. Kamo lepe srece da kod vas igraju Teo/Antic/Vucevic a kod nas Bogdan/Pavlovic/Veseli/Lovernj/ Pekmen, al ajmo se vratiti u realnost :D

16. Lepo receno anarhist

17. A lepo bi bilo, realno. I da se igra derbi na F4 EL.

18. lol zamisli derbi u f4
    evropa bi se smorila ljuto

19. Mislim da je krajnje vrijeme da Kuzeloglu pokaže zašto su se Oly i Pao otimali oko njega.

20. Sve se nema a dovodi se Božo Đumić!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.