KK Partizan

1. Jesam iz Niša sam i tačno ne znam oće li Dule u hotelu Grand da odseda, jedino je on skup, ovo ostalo sića.

2. Opušteno, ne mora se izvinjavaš.

3. Nema se za Niš a u Skoplje se ide avionom :O

4. Lik iz RKSISa.

To častio Air Serbia. :)

5. https://pbs.twimg.com/media/B9PeuF9CcAECa1k.jpg

isto ko što je ovdje jat častio (hihihi)

sry @ groblje netju vishe

6. Auuuuu, ovo je opasan šooook.

7. kako odmiče sezona, sve vas više viđam na našoj temi.

8. Jebo kup. To je i onako za limenke rezervisano :-) Nego tutula me zanima...i ta pojačanja...

9. KAkav suter je ovaj Heislip iz Igokee...nije realan lik, ubise ga ovi iz olimpije, al lik ne masa ako je iole otvorena situacija...

10. Mislim da je sada siguran plej of, Olimpija je izgubila. Ubi ih Hejslip.

11. Stvarno bi Dule mogao poneki put i d'odmori s demagogijom, gubi malo na znacaju kad se previse kuka. Naravno da svi znaju da ce se ici u Nis, ajde da je neki drugi razlog smislio, nego put i smestaj jbn. Mislim da ce se juriti da se osvoji kup ove godine, da bi se dobilo na psiholoskoj stabilnosti i samopouzdanju pred plej-of.

12. Garantujem da je pitao Grobare iz Niša da bi se ljudi organizovali i obezbedili KK besplatan smeštaj i domaću hranu 4 dana. Da uživaju...:-) Dule ima paklen plan da uđe opet u LŠ i da nas tamo odvede. Žrtvovaće sve toga cilja radi.

13. Ma daj, jaku ekipu navijača ima Partizan u Nišu. Gostili bi ih mesec dana u najluksuznijem smeštaju.

Nego Dule da malo skrene pažnju na sebe, tj na priču da nema love. Ali ovaj put moram da se složim sa Džerijem, da izađe u medije sa pričim da propušta kup jer nema para da dođe do jebenog Niša, brate.

14. Igrace Levskog docekujemo aplauzom, zato sto su branili nase igrace od manijaka koji su uleteli na teren u Sofiji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.