Inace, ovo rekao neki lik koji je u kontaktu sa stranim agencijama:
od stranih igraca na poziciji 4/5 su ponuđeni: Talib Zanna, Derrick Nix, Willie Reed i Justin Jackson.
Desnu ruku mogu da dam da laže, da ćete igrati 100% kup, nego đubre laže.
Nisu u pitanju samo smeštaj i putovanje, već stipendije igračima i neke druge obaveze"
stipendije igračima
stipendije
Saša Pavlović: Tačno je, stipendije kasne, naročito se to odražava na nas večite studente, koji sad imamo više troškova, oko diplomskog i sl.
Mačvan: Ni kod mene nije bolja situacija, stipendija od 8000 din. mi je jedino sigurno finansiranje.
Gagić: Ja sam morao da napustim ovu visokoobrazovnu instituciju jer je stipendija kasnila, znate kako, sticajem okolnosti postao sam otac, i avangardu sam morao ostaviti po strani.
едит: стандардна цена за пун пансион је 1950 динара са коришћењем базена, сауне, теретане...хотел је са 4 звездице, нема ни једанса пет. значи немојте ме јебати.
od stranih igraca na poziciji 4/5 su ponuđeni: Talib Zanna, Derrick Nix, Willie Reed i Justin Jackson.
odakle je ovo? Daj boze da dodje Rid ali msm se nece nista menjati u skorije vreme..
стандардна цена за пун пансион је 1950 динара са коришћењем базена, сауне, теретане...хотел је са 4 звездице, нема ни једанса пет. значи немојте ме јебати.
Jebem ti koja ste vi sirotinja... Tačno ošla Srbija ukurac. Sve to za 30 maraka? Pa u Doboju ne možeš naći kurčinu od sobe za ispod 30 maraka....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
komšije šta se dešava?
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/267292/Vujosevic-Postoji-mogucnost-da-Partizan-ne-otputuje-na-Kup-u-Nis
Pa bolje i to nego da namjerno gube kao prošle godine. Treba da se sačuva reputacija i duh institucije.
Meni ovaj Djumic deluje kao dobar atleta
https://pbs.twimg.com/media/B9L1khBIMAAKjOV.jpg:large
Sto se tice ovoga sa kupom, blage veze nemam
ма кења дебели, најјаче да нећете доћи на куп...само као скреће пажњу да немате лове
мислим ако не дођете стварно бламчуга јбт и волео бих то али нема од тога ништа
Brate ako nemamo za 4 dana u Nisu onda ne da debeli ne preuvelicava situaciju nego i vas treba da bude sramota sto ga pljujete
ма кења дебели, најјаче да нећете доћи на куп...само као скреће пажњу да немате лове
+
Брате...4 дана у нишу је 2 сома евра за цео тим. Није мадрид јбт.
Или је скупље 4 дана у ниш него два дана у словенију?
едит: а и не треба вам за сва 4 дана лолололо
Desnu ruku mogu da dam da laže, da ćete igrati 100% kup, nego đubre laže.
Saša Pavlović: Tačno je, stipendije kasne, naročito se to odražava na nas večite studente, koji sad imamo više troškova, oko diplomskog i sl.
Mačvan: Ni kod mene nije bolja situacija, stipendija od 8000 din. mi je jedino sigurno finansiranje.
Gagić: Ja sam morao da napustim ovu visokoobrazovnu instituciju jer je stipendija kasnila, znate kako, sticajem okolnosti postao sam otac, i avangardu sam morao ostaviti po strani.
Milutinov: Nisam uplatio ni menzu... :((((
http://i.imgur.com/lnvrOdL.png
има попуст за студентијаде и екскурзије
едит: стандардна цена за пун пансион је 1950 динара са коришћењем базена, сауне, теретане...хотел је са 4 звездице, нема ни једанса пет. значи немојте ме јебати.
odakle je ovo? Daj boze da dodje Rid ali msm se nece nista menjati u skorije vreme..
AJDE GAZIMUDO ODGOVARAJ POLUDEH POKRAJ MONITORA OD 15 INCI
Pa pise ti jbt, taj neki lik ima kontakte po stranim agencijama, i za fucu i za basket
E nemo da ne dolaze na kup, taman sam dobio karte... :(
CKM, ti si iz Niša?
Jebem ti koja ste vi sirotinja... Tačno ošla Srbija ukurac. Sve to za 30 maraka? Pa u Doboju ne možeš naći kurčinu od sobe za ispod 30 maraka....
Noćenje sa doručkom u Tami hotelu je oko 8000 din.
ја прочитао на сајту, немам ти ја појма за цене у нишу
али с обзиром да имају стипендије капирам да и важи попуст за школарце
SKM, de si uzeo karte ?