KK Partizan

1. Pa ponedeljak je prva realna opcija da se on potpiše, mislim zvanično, ipak mu ugovor u Turskoj ističe u nedelju. :) Šalu na stranu. Zna li se nešto oko njegovog eventualnog dolaska, znam da nije u idealnoj formi, ali mislim da je bolji od svih nama ponuđenih visokih igrača.

Jedna stvar mislim da je sigurna, neće ga potpisati nijedan evroligaš, ipak nije pružao neke partije, ni u Galati ni u Makabiju, pitanje je samo koliko on ima želju da dođe u Partizan. A takođe mislim da bi do sredine maja (ako potpiše, nadam se) bio drugi centar, ipak je Milutinov u solidnoj formi i igra u kontinuitetu cele sezone, skoro bez ispada, osim na početku.

2. U toku narednih dana potpisujemo Raduljicu.

3. Kakav ugovor potpisao Đumić. Klauzula -- Raskid saradjenje ako ne zadovolji Duleta. ;-)

4. Bila bi fora da Dule dovede Marića a nema za kartu do Niša. Kontam da bi ste onda igrali samo tekme kući lolo

5. taj rad. hoćete i u plejofu igrati samo u beogradu? onda morati biti četvrti jebiga, nemoj da se sjebete da budete treći naš de je podgorica

6. Ša e sise, usrali ste se Duleta? :D

7. ne znam dal je od ove zime ili od dula ali evo muda mi se skvrčila lolo

8. Psetu strah vrišti iz postova hehe
    Nego po vama čovek može praviti kalendar evo došo ferbruar odma slabija forma lolo
    Malo ste doduše poranili ove sezone obično sačekate kup :)

9. jel se vidi i kroz monitor?

Pa taman na vreme pala forma jer ne moramo da jurimo plasman u plej of pa će nam se dići kad bude trebalo hehe

10. A mene budale a ja mislio da se vama diže samo u oktobru :)

11. Znate šta je zajedničko studentima i zvezdi?I jedni i drugi su najoptimističniji u oktobru looooooool
    A i uvek kažu da će biti bolje sledeće sezone hehe

12. znaš šta je zajedničko vašim košarkašima i studentima? hehe

13. Bitno je da se dignu trofeji, to što se vama diže nešto drugo je simptomatično već 20 godina :)

14. lepi, iskreno, nek se meni kurac i dalje diže a trofeje nek uzme i ergonom

15. znaš šta je zajedničko vašim košarkašima i studentima? hehe

Znam naši su primereni studenti što primaju stipendiju i dižu trofeje svake sezone a vaši dižu trofeje sledeće sezone lolo

16. Alo grobari de vam je Djoko Šalić ahahaha

17. Jebes mi sve treba da preporucimo KKPu da zaposle nekog od ovih pantera u finansijskoj sluzbi, mislim da oni najbolje znaju gde je svaki dinar naseg kluba.

kod marica postoji jedno veliko ALI jer misko mu je menadzer, i plasim se ga da ne zavalja negde u EL, posto ce nakon ovog kola moci da se rade transferi za naredni krug EL top16.
    Mada je meni realnija opcija da dodje kodnas, za 15-20 min po tekmi ima snage, dovoljno da rastereti Milutinova a samim tim i Macvana jer ovaj nece morati da pegla na petici

18. Citati velikih košarkaških stručnjaka:

Ne kazem da je realno da zabodemo top8 niti da ce se to desiti. Ja sam zadovoljan i sa ovim do sada ali aj da igramo samo jako kao i do sada pa sta bude...

Ja sam sad uveren u f4, a možda i osvojimo.

Ма можемо завршити у прва 4, без проблема, само да сви играчи буду здрави.

19. kod marica postoji jedno veliko ALI jer misko mu je menadzer, i plasim se ga da ne zavalja negde u EL, posto ce nakon ovog kola moci da se rade transferi za naredni krug EL top16.

Svi koji se bore za Top 8 su popunjeni na centru, ovima što imaju male šanse nije u interesu da dodatno opterećuju budžet bespotrebno. Nije Aleks igrač kao što je bio pa da može Miško lako da ga zavalja, posebno posle ovako kratkih epizoda u Makabiju i Galati.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.