KK Partizan

1. pseto88

znaš šta je zajedničko vašim košarkašima i studentima? hehe

лоло

2. Svi koji se bore za Top 8 su popunjeni na centru, ovima što imaju male šanse nije u interesu da dodatno opterećuju budžet bespotrebno. Nije Aleks igrač kao što je bio pa da može Miško lako da ga zavalja, posebno posle ovako kratkih epizoda u Makabiju i Galati.

PA tome se i ja nadam, plus sto nije to onaj Maric iz 2010. al ce svakako biti ogromno pojacanje. Gledao sam ovo malo sot je igrao u Galati, ume i dalje da se dobro pozicionira, dobro trci u odbranu i dobar u skoku i gradjenju skoka.
    IMace on sigurno 10ak poena po tekmi, ne sumnjam, plus ocekujem i dobar posao u odbrani jer ce igrati max 20 minuta (osim ako ne bude dominirao). Provereno pojacanje, bas ono sto bi nam leglo ko budali samar.

Elem, Djumic potpisao na 2 ipo godine, uzeo broj 14. Poruka je jasna :)

3. BOZO DJUMIC UVALJUJE FMPU U SUPANCA JAKO!!!

4. XEJ FMP, NASTRADAĆE VAM SUPANAC, BOŽO DJUMIĆ DRŽI KORMILO!

5. Dyo, ovo ce biti brutalno rusenje sneska, ali to sto si zaokruzio je i dalje zvanican rekord po broju gledalaca na jednom EVROLIGASKOM mecu, bez duhova, sa verovatno smanjenom cifrom da bi se izbegla kazna.

6. Zakasnio sam da mu ja kazem. Eno ispod pise sta je...

7. A za duhove ga duvaj

8. Ne, ovo će biti "daj i najsimpatičniju i najbezazleniju shalu da shvatim kao provokaciju". Ne kapiram te, tj. mislio sam da si bar malo iznad taloga nekolicine s ove teme.

Opuštenije od ovog ne može, al opet ti shvatiš kao provokaciju neku, i BRUTALNO RUŠIŠ SNEŠKA. Dajj bre.

9. Dobro doduse je covek stavio smajli pa ono...

10. Ma ps znao sam ja da je to taj "rekord", nije bitno to toliko. Nego skače čovek ko na sina da mu pucam.

11. Rekoh juče za Marića da ga verovatno neće nijedan evroligaš, u stanju u kakvom se sada nalazi, a kod nas bi bio bekap centar prvih mesec-mesec ipo, samo se nadam skorom potpisu.

Još malo pa prošao ponedeljak. A mi nikog ne potpisasmo...

12. Nećemo nikoga ni potpisati, koj vam je kurac?

Da se htjelo do sada se moglo potpisati bruku igrača a ne neki Đulić, Đumić, uveoc.

13. Данас је понедељак! Чекамо добре вести.

14. Još malo pa prošao ponedeljak. A mi nikog ne potpisasmo...

Kako niko? http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1864 :)

ps. Dyo, salio sam se i ja, ono brutalno je trebalo da bude sa ironicnim tonom (kao da je ta poseta iole bitna) al je ispalo ko da pucam jbg

15. Ponedeljak je još manje od 10 sati nadamo se najboljem!

16. Због кошарке сам почео да волим понедељак <3

17. Gazimudo, mislio sam nikog novog. Taj Đimuć je faktički u četvrtak/petak postao naš, ovo su bile samo formalnosti. OĆEMO JOŠ POJAČANJA.

Marić i plej.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.