Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vidi ga kako moli :(
http://www.novosti.rs/upload/images/2013//09/18n/sp-gagic.jpg
OPROSTITE MI MOJU RUZNU PROSLOST
https://www.youtube.com/watch?v=_2lcmcG9KpI
Странац пошто нема српско држављанство.
Nek ide Gagić sad u svoj rodni Benkovac, pa nek tamo ide s treninga i traži ugovara raskide.
kaže vikipedia da ima srpsko
koji to auto bezbradica vozi? Jel to od stipendije kupio?lol
AHHAHAHAH kakva je pojava ovaj Dalo
Bezbra je burzujcina samo takva, valjda mu stric neko jajo u CG.
Bila je prica, plasirana od nekih zlih jezika, da je zbog veze u KKP, ondosno da je Dulo dobio pare od tog djetica za bezbru
Kapune, laže nekad vikipedija.
Bezbradica vozi neki Audi, mislim da je A6. Viđao ga ja ispred Pionira, svi ostali dolaze sponzorkim Polom i Golfovima kad eto ga Bezbradi ja bogat a vi gowno
Ih baš dolazi SP ili neko tako jebenim polom. Pa jebeni Kahriman dolazi Kajenom, o čemu mi pričamo... samo se pitam odakle mu.
brate nikad, ali nikad nemoj da uporedjujes fucu i basket kad su plate u pitanju
To je bilo na početku prošle sezone, svi imali Pola i Golfa osim Kinsija koji je imao Tuareg automatik. A Dalo i Šalić dolazili pešaka lolo
Brate, to je bilo u kontekstu da svaka Džudža može da vozi dobar auto. Kahrimanu je hajlajt karijere druga Turska liga. Bez obzira na to što su veće pare u fudbalu.
Izgleda da Bezbradica ima dobrog ziranta lololo
pazite ovo jbt, nevera
Lik iz lejkersa u Darusafaku i to za 200k godisnje. Da su nasi bili pametni da mu plate toliko za do kraja sezone
Не треба да се коцкамо за Фармаром за 200к долара. Сад ће долар да јача, па ћемо да одемо у булу као ови са швајцарцима.
I oce li taj Maric vise? Ima li ko kakav info?
Pa ugovor mu istice tek u nedelju. Nema pre toga nista sigurno.
A taj gore sto je napisao za farmara kaze "Partizan Belgrade are formalizing a deal to regroup with center Aleks Maric, according to source."
To smo vec znali, videli smo sta je rekao misko, kazu da je sve na DV a juce DV rekao je prica aktuelna, tako da verujem da dolazi
- Jeste, ali kada bude nešto konkretno, čućete.
Znaci dolazi
Ne kapiram ovo za Farmara i kakva su to necista posla da dolazi 2 puta vec u Evropu da igra, sad prelazi iz Klipersa u Darusafaku jebenu za 200k? Kojkurac? Mora da prima ispod zita nesta malo.