KK Partizan

1. pusi kurac farmare nabijem ti ga majke

2. А како то са плејмејкером? Јесам добро чуо да смо регистровали 18 играча за аба лигу и да имамо места за само још два? Ако су регистровали Божа, онда имамо места за само још једног у аба лиги.

3. Rekli su da čekaju sa božom valjda

4. JEBO IH BEZBRADICA, UVALJAJTE KONJA NESPOSOBNOG VOJVODINI, MATER MU JEBEM

5. YouCantHandleTheTruћ
    А како то са плејмејкером? Јесам добро чуо да смо регистровали 18 играча за аба лигу и да имамо места за само још два? Ако су регистровали Божа, онда имамо места за само још једног у аба лиги.

Nisu registrovali Bozu. Cekaju jos par dana da vide oce li biti neke kvalitetnije cetvorke/petice.
    A kako stvari stoje, od Marica nista. Misko malopre objavio da on ima ugovor sa Galatom do kraja sezone, s tim sto klub ima opciju da raskine od 26.2-1.3.2015.
    Mada, s obzirom koliko cekamo pleja, mozda nasi sackeaju i ovih 15 dana na Marica.
    Plej se i dalje juri , mada je ne znam kako ga jure, i ko ga juri, posto ne pregovaramo ni sa kim.

6. To sam pročitao i ja za Marića da tada ovi imaju opciju da ga puste iz ugovora.

A ako Galatasaraj stvarno ima finansijskih problema kao što se može pročitati, mislim da će pustiti Marića, doveli su onog crnca Janga, valjda se tako preziva, dečko igra odlično trenutno, ispod koša imaju i Gonluma, tu um je i Erceg, plus Vujukas. Znači dobro su pokriveni, peti igrač im nije preko potreban, i sigurno žele da rasterete budžet, a da opet ostanu koliko toliko kompetentni. Prvu trojicu neće da puste, i izbor će pasti najverovatnije na Marića ili Vujukasa, koji su u sličnoj poziciji, obojica malo igraju, a kada su na terenu ne prave bog zna kakvu razliku.

Naravno da bih želeo da Marića puste, jer u ovom trenutku, nama je potrebniji centar nego plej, i možda bi bilo pametno da Fikus stupi u kontakt sa Galatom, da vidi kako stoje stvari, da li se tome možemo nadati, ili on ostaje tamo.

Mada, mogli bi da pustimo Gagića grešnog da se vrati u tim. lolo

7. CKM, Vujukas je sad u AEK-u, otišao je iz Galate još u decembru. Čim se Miško oglasio na tviteru i Dule na konferenciji za štampu znači da se nešto kuva oko Marića, videćemo dal će ovi da raskidaju s njim uopšte.

A ovo za Farmara, mislim da je veća cifra od tih 200k u pitanju, garant mu daju nešto ispod žita. Darušafaku sad drži Doguš grupa, jedna od najjačih građevinskih firmi u Turkoj. Prošle godine su bili drugoligaši, sad su treći iza Fenera i Efesa i cilj im je EL sledeće sezone pa prave jak tim.

8. Ok, mislio sam da je još tamo, s obzirom da im je u rosteru na sajtu EL, sve sam mislio da ga Ataman ne skida, još od izjave da je promašio sa njegovim dovođenjem.

9. Za Marica je Ataman rekao da nece produzivati ugovor sa njim. Pre 2 dana cini mi se.
    Svi smo mislili da je on potpisao kratkorocni sa Galatom, kad se ispostavi da je to na godinu dana, ali sa ovom opcijom raskida.
    Fora je sto je 26. februar bas daleko, tih 20 dana bi mu trebalo samo da uhvati ritam, plus ima i kup pre toga da se malo uigrava. Ovako ako ga tad dovedemo, taj proces se prenosi na takmicarski period koji je mnogo bitniji od ovog sad.

Ja bih cekao Marica al pod uslovom da se sad kaze da ce doci cim istekne taj ugovor, tj cim raskinu. A ako ce da se ceka 25. da bi se videlo da li ima sanse, zajebi to, dovodi nekog, pa makar jos jednog Djumica.

10. Вратите Милоша Вујанића, мого би да одради врх.

11. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=10&nav_id=956898

Ostadosmo bez jednog potencijalnog pojačanja. :(

Inače, Farmaru je 200.000$ mesečna plata.

12. KO KAZE DA NE IGRAMO PIK END ROL, VIDI OVO KO MAKABI SA TAJUSOM

https://www.youtube.com/watch?v=m0b2o9Z60Z8

13. Marić je završio sa Galatom, najverovatnije. Ataman ga odstranio iz ekipe.

14. KO KAZE DA NE IGRAMO PIK END ROL, VIDI OVO KO MAKABI SA TAJUSOM

Што би се рекло, израдили су Ангуелова и Виденова на петопарцу.

15. Гробари, ви сте регистровали Ђумића за АБА у понедељак. Који ће вам курац Марић?

16. Капирам да Мачван, Милутинов и Ђумић од високих играча нису довољно за амбиције које имамо.

17. Ал онда ништа од регистрације плеја?

18. Ваљда је тако. Шта да се ради, таква је ситуација. Марић је бар 30% лошији без доброг плеја, али дај шта даш. А можда су и регистровали Ђумића кад су видели да неће довести плеја.

А јеси сигуран да је регистрован Ђумић?

19. Није регистрован Ђумић за АБА још увек

20. Ја мислим, тј чуо сам, да је у понедељак регистрован.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.