KK Partizan

1. Zofri legenda potpisao sa Denverom na dve godine.

Cisto da podsetim, pre dve godine je bio VISAK za igranje kupa u Kragujevcu.
    Srecno burazere!

https://pbs.twimg.com/media/B9mtluECUAA-qtD.jpg

2. A što vas toliko pogađa i dotiče ono što priča kako vi kažete lud čovek? Ja budale i ludake ne slušam a vi upijate svaku njegovu reč, pratite svaki korak i komentarišete svaku izjavu. Malo je tužno to što je jedan "ludak" u stanju da vas iznervira svakom svojom izjavom, svakim svojim pokretom.

3. Evo ja sad prosu kafu zbog njega. Na novu trenerku

4. TucanKamen
    A što vas toliko pogađa i dotiče ono što priča kako vi kažete lud čovek? Ja budale i ludake ne slušam a vi upijate svaku njegovu reč, pratite svaki korak i komentarišete svaku izjavu. Malo je tužno to što je jedan "ludak" u stanju da vas iznervira svakom svojom izjavom, svakim svojim pokretom.

znas kako ja na to gledam.
    Ja licno pizdim od Vucicevih izjava, izrazito mi ide na kurac i iritira me. Ali samo zato sto on indirektno odlucuje o mojoj sudbini.

tako verovatno i musavi. Znaju da o sudbini njihovog (drugog) kluba odlucuje samo Dule i niko vise.

5. Није он лудак, колико је у ствари опасан човек. Елем, Гази, јел ти стварно мислиш да су плате код нас драстично веће него код вас? Онако да је баш енормна разлика?

6. S obzirom da vi mislite da je vase poslovanje transparentno, nemam o cemu da pricam na tu temu sa tobom.

7. ODGOVORI ČOVEKU NA PITANJE!

8. Ja licno pizdim od Vucicevih izjava, izrazito mi ide na kurac i iritira me. Ali samo zato sto on indirektno odlucuje o mojoj sudbini.

Ja bih rekao da on ipak direktno odlučuje o sudbini svih nas, ali dobro, nije ovo tema da se piše o pussylispu...

Hugo, dobronamerno, nikada nećemo znati razliku u platama, jer naši klubovi nisu transparenti, ni jedan ni drugi. Partizan uopšte, jer se ne zna ništa, osim da Mačvan možda igra za 8k mesečno, i da je Gagiju smanjena plata u odnosu na prošlu sezonu na nekih 160-180k godišnje. Ostalo su puka nagađanja i proverene informacije čuvenih insajdera sa interneta.

Jedini put kada si imao kakav-takav uvid u plate KKPa je bilo u sezoni 2009/2010, verovatno zbog plasmana na F4, pa su jelte morali da se ostvore sa informacijama, i tada je najplaćeniji igrač u Partizanu, Kecman imao platu 250k a ceo tim je vredeo, prema platama oko 2.3 ili 2.5 miliona, ne sećam se tačno, a mrzi me da tražim po netu. I pisalo se kako su 10 puta jeftiniji od Makabija...

Za vas neću da pišem, osim da Ćoki tripuje da ste transparentan klub, jer može da raširi nepotrebnu polemiku.

9. Boxer
    ODGOVORI ČOVEKU NA PITANJE!

Odgovorio sam.
    Ne zelim uopste razgovor sa simpatizerima CZT na tu temu jer se stvori infinite loop.
    Simpatizeri CZT imaju svoj neki svet u kome veruju da Wilijams igra za 200k dolara, da je Cirbes izbeglica iz Afrike i da igra za hleb i vodu, al zato suvereno sumnjaju u informaciju da Gagi ima 150k, da Macvan igra za 8k mesecno i da pored EL i para postoje i drugi motivi da se igra u KKP.

Gusti bese na temi simpatizera CZT rekao da je projektovani budzet CZT za ovu sezonu oko 3,2 miliona evra, i posto simpatizeri CZT misle da i Partizan ima toliko (tj veruju da plate u CZT nisu vece nego u KKP) smatram da je razgovor na tu temu sa pristalicama CZT cisto gubljenje vremena.

10. AJDE MARIĆE ČEKAMO TE ZNAMO DA SI SPORIJI NEGO U F4 SEZONI ZATO SMO TI I DALI ROK DO PONOĆI DA DOĐEŠ KOD NAS!!!1

11. Ја мислим да су веће, ипак ми играмо евролигу а ви Татјана Војтеховски куп, само кажем да није разлика ЕНОРМНА као што се представља.

Такође, озбиљно сам питао дал стварно верујете идејном вођи ДУЛУ и дал ти газимудо стварно мислиш да ће Гагатар на крају сезоне прећи код нас?

И јел вас подсећа ова прича на идентичну причу прошле сезоне око Богдана када му је наводно нуђено 300к?

12. Navodno? Dečku je pre početka sezone ponuđeno da pređa u CZT i dečko odbio. Ako na to misliš.

13. Jedno je projektovani budzet, drugo je koliko para zaista ulazi. Imam odredjene informacije koje mogu da podelim.

Ako se gleda samo projektovani, interni budzet, on je ove godine kod CZT veci otprilike za 2,2 puta nego kod Partizana. Ne za 10 puta kako tvrde neki neobavesteni grobari. Samo za plate igraca recimo, CZT izdvaja novac koji je u rangu Panatinaikosa ove godine. Ne bas nenormalan, ali ipak visok za nase prilike.

Markus Vilijams igra za 800,000 dolara po sezoni + bonusi za trofeje (nazalost ce ostati bez bonusa). Ovo je 100% tacna informacija. Isto kao sto je tacna informacija da je recimo Elton Braun imao oko 60.000 dolara mesecno (plus bonusi kojih opet nema).
    Pa evo vi sad racunajte ko ima vise para, to zaista ne znam i necu da nagadjam.

14. Bogdan i Milosav su imali ponude na kraju one sezone kad je Bogdan poslao rakoča u penziju sa iskrivljenom kičmom, razjebanim kukovima i kitom u rukama umesto trofeja.

15. Zvanično klub objavio da se Marić ne vraća.

16. Koliko mu je rampi lupio u finalnoj seriji beše. Pet ili sedam?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.