Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Partizan objavio za Marića?
Izvinjavam se na upadu na temu ali AHAHAHAHAHA
Vučiću pederu, nadam se da si nečiji dupli i da teraš šegu, u suprotnom si neverovatna budalčina.
Inače, aj kad sam već tu da vas pitam, zašto bre vas toliko interesuje naš budžet? Što ne gledate svoja posla, zašto više razmišljate o našem dobrom stanju nego o vašem lošem? Odjepte više jebo vas konj
Evo mene npr KKPN ne interesuje uopšte, gledao sam 3 vaše utakmice (sve u evrokupu i svaki put ste bili razjebani koliko se sećam) i to sam gledao jer nisam imao pametnija posla. Ne znam više od recimo 7-8 vaših igrača, možda ni toliko,a da ne pričamo o njihovim platama za koje me apsolutno boli kurac niti vidim zašto bi me boleo jer KKPN nije klub za koji navijam, što bi me interesovalo? Objasnite mi taj fenomen, molim vas. Pozdrav
joj brte
KKPN ali jebeno KKPN...
ma nepismeni gani, vukajlija preljeva. ono, bitisanje na vukajliji cu svesti na pisanje na njihovoj fk temi posto kk ne postoji.
https://www.youtube.com/watch?v=4hLY9_QXSN0
slepi pronadji se u gomili
Drago mi je da vam je zapalo za oko, to mi je i bio cilj. Jel vidite sad koliko je ono CZT debilno?
debilno je samo zato sto je jebeni fmp
Jes ono samo što postoji jedan jedini KKP a dve CZ pa jednu moramo da zovemo CZT da se napravi razlika.
Nego, kog pleja dovodimo predstojećeg ponedeljka?
I jel Marić oće/neće, može/ne može?
Nea od Marića ništa niti ćemo ikoga potpisati.
Zašto trošiti pare kada smo svejedno krš i nemamo šanse ikakve za ikoji kurac?
Ovo što je tucani lolo napisao.
Ne teram segu, sve sto sam napisao je apsolutna istina. I ne vidim sta je u mom napisu toliko neverovatno i nemoguce, pa da budem klasifikovan kao budala.
Uopste ne razmisljam o budzetu Crvene Zvezde Telekom niti me boli kurac za to. Samo sam zeleo da kazem ono sto znam i sto mi je receno. Markus Vilijams je najpaceniji igrac u istoriji nase lige, drugi je bio Elton Braun. Posle nek se poredjaju...
Ako tvrdis da lazem, objasni.
koji transfer na temi toliko ste prsli da ste poceli sami sebe da lozite lol
e ali koja je fora da navijas za jebeni fmp. evo ima 2 godine ja i dalje ne verujem. pa jbt vernost klubu, ljubav kurac palac kad ono...
Hahaha janpi brate
ладно је Вучић узео паре сиротињи од плата и пензија да би плаћао Маркуса Вилијамса циганчића из америке. омг јебо га Кирби усисивач
Maric trazio 30k mesecno hahahah ovaj puko s mozgom.
Pa nisi ti Samardziski slepce jedan!
Sad kruze price da CZT pregovara sa MAricem....
Па да, ред би био да Марић оде у звезду, фале им центри....
Цигани имају неку способност да нас с времена на време подсете да треба да их мрзимо, и мој деда је мрзео цигане због миљанића, ћале због шајбера, сад ја због ових гована...