KK Partizan

1. To kao prvo nije novinar, nego radnik Mozzarta jebenog. Mozzarta koji prenosi svaku susku sa interneta kao transfer vesti. (Izmedju ostalog, bas juce napisase da je CZT ponudila Maricu pare, a vi sad to demantujete, opet selektivno prihvatanje informacija).

Ти си компетентнији од њега који је лично разговарао са човеком, и два пута се у тексту помиње да се прича о понуди која је дошла ЛЕТОС? Дакле причао је са њим и сигурно нису причали ЕТО ТАКО јеботе, него је Гагић рекао када га је звао и ко.

On je igrac KKP pod ugovorom, letos nije imao kasnjenje vece od 2 plate i zato je morala ici kinta i Partizanu.

jer da KKP ima dovoljno para da placa igrace redovno

Па чекај јел не касне плате, или касне не могу да повежем, или како ти кад одговара? Дуло у првом саопштењу ЈАСНО имлицира на нас, немој да се сад правимо луди. У у прави су, јесте то јуче изјавио, ал такође је прекјуче изјавио да Гагић неће да пређе у Звезду САДА јер се ето усро.

2. Mrzi me da čitam šta ste sve izasrali samo da kažem da gagića niko nije nazvao izdajnikom jer je hteo sad u fmp nego zato što je napustio klub u najgorem mogućem trenutku, kao funjara najgora iako mu se duguje najmanje od svih igrača odnosno 3 plate a znao je od starta sezone da para neće biti.

3. Registrovan je Đumić za ABA ligu.

4. A, to ne bi bilo u interesu srpske košarke i reprezentacije. Ugušili bi Tepića.

5. "Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača. želeo sam da ostavim dublji trag u Partizanu, ali eto...", izjavio je za "Blic" Gagić.

ae sad pojedite sva govna što se izasrali počevši od Čovića i Nikolića preko Huga, Boxera i ostale limene žgadije.

6. Скочимише, погледај постове уназад па онда види са тим говнима шта и како.

7. I dalje stoji da izjedete govna jer vidim da Blicu nije spominjao ljeto i to...

Finansijski odlična ponuda Gagiću, kompleksi su oooogromni.

8. У праву си, ако на БЛИЦУ не пише, онда јеби га моја грешка. Само што си изоставио да кажеш да на Блицу пише и следеће

Od svog novca kupovao mesečno po tri para patika
    Nije imao zdravstvenu i radnu knjižicu
    Klub ga u PIO prijavio tek 3. januara 2014. godine
    Septembra 2014. primio poslednju platu

9. Vujosevic pre 24 sata: Gagica zvala Zvezda
    http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-gagic-je-odbio-zvezdu-zbog-velike-tenzije/96989

Ninkovic pre 19 sati: "KK Crvena zvezda Telekom nikada nije bila zainteresovana za usluge Đorđa Gagića, niti je navedenog igrača ikada kontaktirala".
    http://www.sportal.rs/news.php?news=140274

Gagic pre 6 sati: Odbio sam Zvezdu
    http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/267606/EKSKLUZIVNO-Djordje-Gagic-za-Blic-Ja-izdajnik-A-ginuo-sam-za-Partizan

Poserem vam se na postenje i na vaseg pickoustog postenjacinu. Zbog toga sto ste takva govna i navijate za FMP, a uskoro cete i u fudbalu za OFK-a.

10. Стварно мислиш да је то истина? Ми већ имамо два центра, један је емвипи евролиге, други исто јебе. И ајде објасни ти мени који ће нама курац мутави Гагић?

Посеремо вам се на Дулоа.
    Ми богати, ви гоwна.

11. Ne treba ti zarez i slovo v, mi jesmo sirotinja, ali govna nikad bili. Ne kazu dzaba daj nekome vlast i moc da vidis kakav je. Polako se slaze spisak aktivnosti i pitanja koje ce uslediti kad zapad povuce vodu a govna odu... na primer: Kako to FK Zvezda placa igrace i dugovanja za licencu ako je racun u blokadi za 3 miliona evra.

Mi njima evropsku Zvezdu i Sagadina pa onda Gasprom i 4 miliona evra, a oni nama inspekcije u firme , pretnje dugogodisnjim prijateljima kluba i ostalo.

Samo polako, jebo sam vas usta. Ima da cvilite ko picke.

EDIT: Kao da je FMP kupovao i trazio igrace sto mu trebaju, koji ce im kurac Gagic kad nemaju igraca koji nije reprezentativac ili stranac skupi... cilj je ako moze da se oslabi protivnik, veliki je to strah u kostima. I sad garantujem, u polufinalu juniore da izvedemo gace ce vam biti pune. Nema to nista sa parama.

12. Sutra, po mom mišljenju igramo utakmicu koja nam odlučuje da li se možemo uključiti u borbu za to treće mesto, a možda čak i drugo uz dosta sreće. Mi jesmo svakako favoriti, bolji igrački kadar imamo, a i zbog stanja Cibone, ali oni i takvi znaju da budu zajebani kao kratko ćebe, pogledajte samo utakmicu protiv Cedevite, izgubili dobijeno na neiskustvo.

Sada će biti jači za dva iskusna igrača Kuridžu i Ilijevskog, biće teško, mali broj poena, verovatno, i neka naša pobeda tipa 63:68, mada bih ja vole 20 razlike, ali budimo realni. Takođe, voleo bih da vidim sutra u igri Božo Đumića, da vidimo može li se od njega nešto više očekivati ili će biti Bezbradica No. 2.

13. cilj je ako moze da se oslabi protivnik, veliki je to strah u kostima. I sad garantujem, u polufinalu juniore da izvedemo gace ce vam biti pune. Nema to nista sa parama.

хахаха ниси свестан колико ме боли курац да ти одговорим

14. Od svog novca kupovao mesečno po tri para patika
    Nije imao zdravstvenu i radnu knjižicu
    Klub ga u PIO prijavio tek 3. januara 2014. godine
    Septembra 2014. primio poslednju platu

A zbog toga ga je FMP zvao, zbog Fonda, brine se Čović Legenda za državu i penzije....

15. Crvena konjeva mas'
    Sutra, po mom mišljenju igramo utakmicu koja nam odlučuje da li se možemo uključiti u borbu za to treće mesto, a možda čak i drugo uz dosta sreće. Mi jesmo svakako favoriti, bolji igrački kadar imamo, a i zbog stanja Cibone, ali oni i takvi znaju da budu zajebani kao kratko ćebe, pogledajte samo utakmicu protiv Cedevite, izgubili dobijeno na neiskustvo.

Sutra cemo izgubiti zato sto i nasi zele polufinale sa CZT pozz

16. Sutra cemo izgubiti zato sto i nasi zele polufinale sa CZT pozz

Hiljadu posto tacna i proverena informacija.

Ukoliko se FMP ponovo plasira u EL, mi nema da se nadamo sponzora niti ista. Jedini nacin je da ih izbacimo u polufinalu, inace nam je svejedno isli ne isli.

17. Gazi radiš li na pleju? Mora ovde u manastiru da se molim za tog pleja...;-)

18. Iskreno se nadam da ne pucamo na četvrto mesto namerno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.