KK Partizan

1. Skroman stipendista nam uvek dobro dodje... lol

2. A imamo slicne finansijske uslove, to je njihova prica...zanima me oce li imati obraza da nastave s tom pricom ako Maric dodje kod njih

3. .zanima me oce li imati obraza da nastave s tom pricom ako Maric dodje kod njih

Naravno da hoce, tj nece. Nemanje obraza im je glavna odlika. I zato mogu ponosno da kazem da sam Partizanovac i Grobar a oni za sebe ponosno mogu da kazu da su cigani.

... IME TI JE TURSKO A TI PONOSIS SE TIM, SAMOG SEBE ZOVES CIGANIN...

Nek predje Maric, uvek sam govorio, igrac koji se dvoumi izmedju Partizana i Zvezde (a pogotovo mutanta) nije igrac za Partizan.

4. Hugocavez
    Није фора да се шири прича, само кажем да ако отмеш клубу играча јер си финансијски јачи од њега, а тај играч ти не игра него блеји, онда радиш против српске кошарке а не за њу.

5. Sami sebi skacu u usta iz godine u godinu na svim poljima :)

6. Ljudi, imate Duloa, pricate o obrazu...jbt.

7. Navijate za Covicev klub, alo.

8. Газимудо драго ми је да си полетео и сам себи скочио уста, опет. Наседате јеботе, на ваша неистинита саопштења.

9. Hugocavez
    Газимудо драго ми је да си полетео и сам себи скочио уста, опет. Наседате јеботе, на ваша неистинита саопштења.

Sto sam poleteo? Da ne bi ti mozda pljuvao upravu da je dovela Marica?
    Nije poenta da li ce Maric kod vas, kod nas ili negde drugde, poenta je u principu.
    Posto je KKP doveo Djumica jebenog iz Vose to je otimanje, al da je dosao Maric i isto tako raskinuo ugovor sa Galatom, a pritom odbio KKP zbog premalo para to bi bilo skroz legitimno..

10. Пљувао бих управу наравно да је довела Марића. Али занимљив је спин који се окреће на воденицу МИ СМО ГОВНА јер му нудимо, а он велики гробар није говно ако прихвата, ал то је све НЕБИТНО, полетео си јер је апсолутна неистина.

Одмах је кренуло плакање овде, а та бува да долази код нас је пуштена из истих извора из којих је пуштена и бува да ће Гагатар 100% код нас. Иначе на твитеру је неки новинар/менаџер или шта је већ, објавио да је Гагић примио последњу плату у септембру 2014.

ЕДИТ: и нема везе прича са Ђумићем са овим, лоше ти је поређење, јер причамо о фамозним интересима српске кошарке.

11. gagic je sam rekao da mu je zvezda nudila velike pare, nzm o cemu ti

12. Иначе на твитеру је неки новинар/менаџер или шта је већ, објавио да је Гагић примио последњу плату у септембру 2014.

Objavio neki kretenoidni slovenac, koji nije procitao danasnji intervju.
    http://www.mozzartsport.com/vesti/gagic-odbio-sam-zvezdu-a-ponuda-je-bila-odlicna/97058

Posto Vujosevic laze, da li laze i gagula? Ako laze i on, onda znaci samo coki govori istinu.

ЕДИТ: и нема везе прича са Ђумићем са овим, лоше ти је поређење, јер причамо о фамозним интересима српске кошарке.

Pa bas zato zato sto pricamo o interesima srpske kosarke.. Kupili biste matorog Marica, a Bobiju bi smanjili minutazu. Da ne pricam da ste mogli i neko dete iz vasih omladinskih skola (ne znam koliko ih imate) da promovisete

13. Па човече опет спинујеш. Одбио сам ЛЕТОС Звезду, јел ти читаш шта пише? Ми причамо о називању човека ИЗДАЈНИКОМ јер хоће САДА да пређе у ККЦЗВ и искључиво из тог разлога напусти редове институције.

14. Nije letos nego u decembru. Prelazni rok za Abaligase je bio od 21.-23.12.
    Na taj deo se misli

15. "Bivši centar Partizana Đorđe Gagić, čiji nedavni odlazak iz Humske je izazvao mnogo bure, potvrdio je da je letos odbio ponudu Crvene zvezde."

????

16. To je njihov komentar, a ne izjava gagulina. To sto su ti iz mozzarta debili pa ne prate osnovne stvari, to nije moj problem.

Nudjena mu je kinta u decembru, secas se, tad ste vi jurili krilnog centra kao podrsku Luki za top16. Slobodno ukljuci mozak i povezuj neke stvari. Da je letos nudjenu Partizanu kinta za Gagulu, zar ne mislis da ne bismo uzeli?

17. Hugo je ona kategorija limenki za koje bi inace rekao da su inteligentni i nepodlozni propagandi - ali onda padne na temi FMP i usere skroz stvari. Mnogo te trese kompleks Partizana, kad si svesno prihvatio FMP kao svoj klub. Jel dogodine navijas za Zvezdu i FMP istovremeno? Sta kad bude derbi CZ-FMP, na koju ce stranu prelomiti srce?

18. Дакле новинар који је разговарао са њим и коме је речено "е ЛЕТОС су ме звали" није у праву, него ти који "логички" закључујеш. Ок. Опет видиш да није нуђена ВАМА никаква кинта летос него искључиво њему, и сам је одбио без консултација како и наводи у интервјуу.

И треће, чак и да је у децембру нуђена као што ти кажеш, дечко је у децембру и одбио. Што је онда издајник? А ако је погрешио Дуло (0% шансе) са таквом изјавом јел то урадио намерно или ето, афекат, омакло ми се:(((

А ти Џери лол:)

19. Дакле новинар који је разговарао са њим и коме је речено "е ЛЕТОС су ме звали" није у праву, него ти који "логички" закључујеш.

To kao prvo nije novinar, nego radnik Mozzarta jebenog. Mozzarta koji prenosi svaku susku sa interneta kao transfer vesti. (Izmedju ostalog, bas juce napisase da je CZT ponudila Maricu pare, a vi sad to demantujete, opet selektivno prihvatanje informacija).

Опет видиш да није нуђена ВАМА никаква кинта летос него искључиво њему

On je igrac KKP pod ugovorom, letos nije imao kasnjenje vece od 2 plate i zato je morala ici kinta i Partizanu.

Што је онда издајник?

Igrac koji nezadovoljan minutazom, napusti klub nakon sto prodju svi vozovi klubu za registraciju igraca, bez razgovora sa trenerom i upravom i ostavi saigrace na cedilu na poziciji gde smo ukupno imali 3 igraca (i to odmah nakon odlaska Luke Bogdanovica kog smo ako nista drugo mogli potpisati) je izdajnik sve i da je otisao u Majami ili Klivlend,a ne u 14. tim u Turskoj.

Dule je izjavio da je u sve to umestana TRECA STRANA i da ce njegov izbog narednog kluba otkriti istinu. I otkrio je. Raskovic ga je vrbovao i izvrbovao, vrv kao vid osvete Duletu zbog pljuvanja po njemu letos na temu Bogdan Bogdanovic. Isto tako, Dule je juce izjavio da CZT NEMA NISTA sa debilkovim napustanjem kkp, ali itekako ima dragi vam premijer i vlast jer da KKP ima dovoljno para da placa igrace redovno, gagula bi sad bio na tribinama i propadao kao sto i zasluzuje, a ne da ga cekamo 2 godine da nauci da pogodi kos i ne napravi faul u napadu ili korake. Pa makar i na stetu srpske kosarke

20. Ne znam za vas, ali nisam znao da Gagić ume da da onakvu izjavu, pokopao lepo upravu čovek. Traži li se nešto na poziciji 5, nešto su mi na svim forumima utihnuli.

Inače iz CZT opet krenuli da se bahate, aj prošle sezone to je bio Tadija Dragićević, sada neki tuljan iz uprave. Neka, neka, a smeju se Dulu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.