цкм, морам консултовати тилма колико вам ђумић доноси процената у оној његовој(тилмовој) пропорцији. још ако дође плеј...
Ne zaboravi da ga podsetiš da je Gagić i dalje u opticaju i da sada važi za dvojicu.
Sta ne razumes roki jebote, covek je dobio nadimak dok je zivio u CG, takve mi nadimke dajemo, ostalo mu tako...
Мене занима за колико се нама смањује проценат ако потпишемо гагулу хаххах
Јер генитив од Дуле може бити и Дула и Дулета, јес' чито некад Бранка Ћопића и извале његовог дједа Рада?
јбт ала ја немам живот
Ja reko ovde neko jebanje a ono prica o pravopisu. Ja DULO pisem samo kad se obracam musavima, jer ga oni valjda tako oslovljavaju. Stos mene tice, nek ga zovu i nerast i dalje ce ih nabiti na kraju.
Greota za Zeravicu, taman je covek poceo cesce da lupeta, nadam se da je napisao testament ranije jer mu zadnjih meseci zakmo ima fleseve.
A i realno, sta da se cima vise, to prima penziju, mora se malo osloboditi budzet, stednja je ipak. A i ima 300 godine jebote
Toš morati tilmaru da pitaš.
А јебање је тек у полуфиналу КРК-а. Ако дођете тамо наравно.
Dolazimo, samo je pitanje da li će proći Vojvodinu.
Mada bih se ja vodio sledećom logikom. Kao reprezentacija letos. Pustimo vas u kupu (isto kao sa Brazilom i Francuskom) i onda vas ukenjamo u ABA ligi (opet Brazil i Francuska). lolo
Pošto sam ovo napisao upravo su porasle šanse da puknemo obe.
Pa nisam ni mislio ako dodjete u nis nego ako dodjete u polufinale. Nisi valjda mislio da sam i na sekund pomislio da necete doci u nis...
Samo sam hteo da razjasnim dileme ako su postojale, nisam znao u kojoj meri si informisan o putnim planovima KKPa.
CKM mi smo institucija, nama hoteli nude dzabe smestaj dok metalci moraju da placaju pun pansion loooooooool i posle kazu nije Dule mag marketinga. Covek je jednom konferencijom ustedeo koliko silja nije za 4 godine
Ма Бог маркетинга и пословања, нема шта. Него гробари, шта ћемо ове године за суђење, нема Богдана да каже "ја сам репрезентативац кме кме, нећу више да играм кме кме"???
Иначе, Ћоки у интервјуу за новости показао папире и рекао да нам држава даје мање од 20% прихода.
#транспарентност
Nego ljudi Raduljica duze vreme bez kluba, dal da ga dovedemo lololo, a realno bilo bi mu najpametnije da ode u neki klub gde ce imati zagarantovanu minutazu, inace nema leba od njega na EP
Лол, није ваљда да нема ко да замени чувеног донатора у стечају, Српску банку?
Ako nije eksel tabela ne priznajem ja to ništa.
Limenkama i dalje pakaš radi, usrali se i ovakvog Partizana xD
Pseto, i treba da se plašite Đumića, biće on naš X faktor. lololo