KK Partizan

1. Pseto, i treba da se plašite Đumića, biće on naš X faktor. lololo

2. цкм, морам консултовати тилма колико вам ђумић доноси процената у оној његовој(тилмовој) пропорцији. још ако дође плеј...

3. Ne zaboravi da ga podsetiš da je Gagić i dalje u opticaju i da sada važi za dvojicu.

4. Sta ne razumes roki jebote, covek je dobio nadimak dok je zivio u CG, takve mi nadimke dajemo, ostalo mu tako...

5. Мене занима за колико се нама смањује проценат ако потпишемо гагулу хаххах

6. Јер може неко да ми објасни зашто неки говоре Дуло уместо Дуле Вујошевић?
    Свака част Дулу... Треба избацити Дула...

Јер генитив од Дуле може бити и Дула и Дулета, јес' чито некад Бранка Ћопића и извале његовог дједа Рада?
    јбт ала ја немам живот

7. Ja reko ovde neko jebanje a ono prica o pravopisu. Ja DULO pisem samo kad se obracam musavima, jer ga oni valjda tako oslovljavaju. Stos mene tice, nek ga zovu i nerast i dalje ce ih nabiti na kraju.

Greota za Zeravicu, taman je covek poceo cesce da lupeta, nadam se da je napisao testament ranije jer mu zadnjih meseci zakmo ima fleseve.
    A i realno, sta da se cima vise, to prima penziju, mora se malo osloboditi budzet, stednja je ipak. A i ima 300 godine jebote

8. Toš morati tilmaru da pitaš.

9. Greota za Zeravicu, taman je covek poceo cesce da lupeta, nadam se da je napisao testament ranije jer mu zadnjih meseci zakmo ima fleseve.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:534368-Zeravica-se-oseca-dobro-hospitalizovan-zbog-srcanih-smetnji

10. А јебање је тек у полуфиналу КРК-а. Ако дођете тамо наравно.

11. Dolazimo, samo je pitanje da li će proći Vojvodinu.

Mada bih se ja vodio sledećom logikom. Kao reprezentacija letos. Pustimo vas u kupu (isto kao sa Brazilom i Francuskom) i onda vas ukenjamo u ABA ligi (opet Brazil i Francuska). lolo

Pošto sam ovo napisao upravo su porasle šanse da puknemo obe.

12. Pa nisam ni mislio ako dodjete u nis nego ako dodjete u polufinale. Nisi valjda mislio da sam i na sekund pomislio da necete doci u nis...

13. Samo sam hteo da razjasnim dileme ako su postojale, nisam znao u kojoj meri si informisan o putnim planovima KKPa.

14. CKM mi smo institucija, nama hoteli nude dzabe smestaj dok metalci moraju da placaju pun pansion loooooooool i posle kazu nije Dule mag marketinga. Covek je jednom konferencijom ustedeo koliko silja nije za 4 godine

15. Ма Бог маркетинга и пословања, нема шта. Него гробари, шта ћемо ове године за суђење, нема Богдана да каже "ја сам репрезентативац кме кме, нећу више да играм кме кме"???

Иначе, Ћоки у интервјуу за новости показао папире и рекао да нам држава даје мање од 20% прихода.

#транспарентност

16. Nego ljudi Raduljica duze vreme bez kluba, dal da ga dovedemo lololo, a realno bilo bi mu najpametnije da ode u neki klub gde ce imati zagarantovanu minutazu, inace nema leba od njega na EP

17. Иначе, Ћоки у интервјуу за новости показао папире и рекао да нам држава даје мање од 20% прихода.

Лол, није ваљда да нема ко да замени чувеног донатора у стечају, Српску банку?

18. Ako nije eksel tabela ne priznajem ja to ništa.

19. Limenkama i dalje pakaš radi, usrali se i ovakvog Partizana xD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.