KK Partizan

1. Иначе, Ћоки у интервјуу за новости показао папире и рекао да нам држава даје мање од 20% прихода.

Dal si realan ovako nesto da napises. Milslim kapiram da nisi glasac SNS-a cim pises na vukajliji. Ako glasas SNS onda nista. Zelezara na vodi.

Pa naravno da drzava direktno ne daje nikada nikome. Ali ljudi koji vode drzavu koriste polozaj za nabavljanje novca. Postoji spisak privatnika koji su zeleli da pomognu Partizanu. I nije bilo da im se preti, cak ni SNS nisu bas toliko retardirai, vec se lepo pozove pa preporuci da se pored Partizana pomogne i FMP-u (ako vec ima para). Naravno da se covek onda zamisli i kaze ma ko ih jebe, ne treba mi ovo u zivotu. To ti je ona prica picoustog o dokazima, daj dokaze... jebo te, ceo svet zna sta rade, on kao trazi dokaze. Samo polako, bice dokaza i to uskoro.

Nemojte misliti da se to nece vracati kad tad. Da ce banke zaboraviti trenutne ucene za oprostaje dugova mezimici, da ce uticajni menadzeri zaboraviti prisilne otpise dugova. I mnogo toga jos. Jebiga, legitimno je pomagati svom klubu ako si neka sila, ali tako seljacki, primitivno i providno... samo budala moze misliti da ce to tek tako proci.

2. Nemojte misliti da se to nece vracati kad tad.

Ево, ви већ заборавили:)

3. Иначе, Ћоки у интервјуу за новости показао папире и рекао да нам држава даје мање од 20% прихода.

#транспарентност

Sta reci, koju posluku porati, kad se cak ni ne sprdas. Ozbiljno me zabrinjavas, ########## (cenzurisano prezime u cilju zastite identiteta).

4. Само кажем, сад, пред куп и АБА лигу, после оваквих наших провокација је право време да ви кажете "20%????? ПА ГОВНА ЈЕДНА НАМА ДАЈУ 1%, ЕВО ДОКАЗА!"

#самотранспарентно #самонапредпартизан

5. Pred ABA ligu. Koga boli kurac za kup.

6. У праву је чавез.

20%????? ПА ГОВНА ЈЕДНА НАМА ДАЈУ 1%, ЕВО ДОКАЗА!
    http://www.dodaj.rs/f/o/ZC/4yJZlUQ2/sponyorstva.png

7. Ја признајем ову твоју табелу, само бедак што се овде не рачуна толико, мора ДУЛО да то изнесе, пошаљи му. Кад је мого насловну Курира у "утискак недеље", ова табела.....

8. Шта знам, лакше је направити ексел табелу него натерати Курир да нешто стави на насловну. Што се види из приложеног.

9. Hugo, ja sam cuo da je coki u tom intervjuju za novosti pokazao kurac novinaru, posto su pricali o #transparentnosti, i onda je novinar napisao "mali, neugledan i nefunkcionalan" ali nije smeo to da objavi jer #cenzura

10. DV o novom pojačanju: "Nisu veliki izgledi da se tako nešto desi"

TILMO JE U PANICI, SAD CE DJUMIC MORATI DA DONOSI PROCENTE KO GAGULA PLEJ I CENTAR ZAJEDNO!

Ajde Tilmo opusti se, dodaj tih 6% negde, necemo ni primetiti.
    Evo vidis kako je Truc podmuklo provukao da vi na raspolaganju imate 110% budzeta i mi se ne bunimo jer to je istina

11. vidim da se doslo do tog nivoa kad se raspravlja da l veci kurac ima dulo il coki lol #konstruktivnarasprava

12. HUGO ZAJEBO TE DULO REKAO TACNU CIFRU PLATE NEKOG IGRACA, COKIS TRN

DV: Gagić je u šest meseci primio 54 hiljade evra. Mislim da nije imao problem da preživi

#transparentnost

13. Хахах таман сам то хтео да кажем, хоће да прича о Гагатару, па што онда не помињемо Павловића, Мачвана, Мурића....

#лицимерје

14. O kome ste vi pricali? #transparentnost #obrazabez

15. Макар не обелоданимо примања играча који је отишао, а о овима који су ту ћутимо

#позивналинч #образ

16. A gde je #transparentnost ?

17. Па рекли смо држава нам даје испод 20%, боље ишта него ништа? Ви ништа не причате, што се мене тиче можда вам држава даје 100%

18. E, da se terate malo u kurac. Ako vam je do politike, uclanite se u neku stranku, ova tema je za kosarku.
    #taraba

19. Mi se samo srpdamo jer #dosada

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.