Pa zato ji otisao iz partizana...on je tu vec trecu godinu i jedva namakne 150k godisnje a pavlovic i macvan idu-vracaju se i odma pola miliona-milion, pa zajebi.
Mi igramo bez pleja cele sezone, a sa 7(8 ako računamo Milutinovića) igrača u rotaciji u spoljnoj liniji i stvarno nam ne treba i 9ti, osim ako nije kvaliteta Parga ili DeColoa, nama je potreban jedan visoki igrač, jer sam skeptičan po pitanju Božovih potencijala, kao i većina navijača Partizana.
Dakle treba, ako se dovodi, da se dovede neki igrač koji pokriva pozicije 5 i 4 koji bi bio adekvatna zamena Milutinovu i Mačvanu.
Prošle godine je pravio glupe faulove, ove se baš popravio u tome, igrao je stvarno dobro, niko u EL nije napunio koš preko njega, za mene je vrhunski, samo da nastavi ovako.
Najbolji defanzivac u evropi...o jebem ti sunce kad sad nisam pao sa stolice... Sta da ocekujes od 500 ljudi koji prate kosarku pa puste pricu za nekog ko juri ko muva bez glave i postavlja kolena a la djuro ostojic da je dobar defanzivac... Dobar al u kurcu, strpao mu BB 150 poena a o Pavlovicu da ne pricam....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
#TRANSPARENTNO
Па ко би пристао да игра за упола мање пара од Самарџиског?
Možda je Gagula glup, ali nije lud.
Pa zato ji otisao iz partizana...on je tu vec trecu godinu i jedva namakne 150k godisnje a pavlovic i macvan idu-vracaju se i odma pola miliona-milion, pa zajebi.
#pravdazagagulu #siljapregovarao #dulojedesline
Pišete kada dovodimo pleja.
Mi igramo bez pleja cele sezone, a sa 7(8 ako računamo Milutinovića) igrača u rotaciji u spoljnoj liniji i stvarno nam ne treba i 9ti, osim ako nije kvaliteta Parga ili DeColoa, nama je potreban jedan visoki igrač, jer sam skeptičan po pitanju Božovih potencijala, kao i većina navijača Partizana.
Dakle treba, ako se dovodi, da se dovede neki igrač koji pokriva pozicije 5 i 4 koji bi bio adekvatna zamena Milutinovu i Mačvanu.
kuzelolologlu digra
https://pbs.twimg.com/media/B910NbNCMAAcLPR.jpg
Slika govori 1000 reci, a konkretno ova govori 15 godina
Branko 'Flop' Lazić
najbolji defanzivac Evrope moliću.
Važi. ;)
Bogdan je bolji defanzivac od njega, a o Draganu i da ne pričamo.
http://www.novosti.rs/upload/images/2012//06/05n/sp-milosavljevic2.jpg
Evo malo starog Dragana.
Прошле године Лазић није био ни најбољи дефанзивац у свом тиму. Ове се поправио, али и даље је далеко од неког врхунског дефанзивца.
Prošle godine je pravio glupe faulove, ove se baš popravio u tome, igrao je stvarno dobro, niko u EL nije napunio koš preko njega, za mene je vrhunski, samo da nastavi ovako.
Paljba na FMP temu pa se divi po ceo dan.
Da je dečko dobar defanzivac, jeste, da je vrhunski, nije. Ali da vam je koristan to stoji.
Dobar je Laza zaista
Najbolji defanzivac u evropi...o jebem ti sunce kad sad nisam pao sa stolice... Sta da ocekujes od 500 ljudi koji prate kosarku pa puste pricu za nekog ko juri ko muva bez glave i postavlja kolena a la djuro ostojic da je dobar defanzivac... Dobar al u kurcu, strpao mu BB 150 poena a o Pavlovicu da ne pricam....
Defanzivac solidan na nivou Vula Avdalovica, ali najbolji u evropi...pa daj bre...
Među prvi tri u Evropi, tj. u EL. Odličan je Laza
Da pitamo spanulisa? Ili Aroh(j)a koji je odigrao poluvreme bez ijednog poena sa samo jednim sutem na kos?
Naravno nije najbolji u evropi ali da je odlican defanzivac i pitina-jeste.
Ја играм бољу одбрану од њега.