KK Partizan

1. Зашто се пише о Бранку Лазићу на овој теми?

2. Danas jebemo KRKoa straobalno.

I da ajde kromozome, zajebi priču sa Lazićem, sve dok je on tebi bolji od Dragana koji je rekovalescent, uzgred budi rečeno, nemamo o čemu da diskutujemo.

3. Dragan je bolji igrač od Lazića, ali odličan je Laza u odbrani.

4. Dobijamo Vojvodinu lagano. Đumić će da se čuva protiv doskorašnjih svojih a onda jebe Bobija u uvo.

5. FMP ima lošu tradiciju i dobar tim u Nišu. Pojačavam molitvu. Palim samo voštane velike sveće. Ne parafinske.;-) Vošu lagano ubivamo i posle svenoćno bdenje plus metanija da bi dobili FMP ... ;-) Ajmo Grobari...

6. Penzose stize plej. Nasi resili da naprave igraca od Daloa lolo

Kake molitve kake picke materine, i da se dobije i da se pukne od limenih potpuno nebitno.
    Voleo bih zbog Nisa da osvojimo, jer pazte sad ovo

Kad god se kup igrao u Nisu KKP je osvajao titulu.
    A i kad god se igrao van Nisa, KKP je osvajao titulu.

Zato navijam da pobedimo u kupu jer onda nam titula ne gine, isto kao i ako izgubimo.

Hajte molim vas da ne pricamo o Vojvodini, nego ajde da vidimo kako ce da se ponasaju ovi sa sporednim ulogama u timu. Ja bih voleo sto vise minuta za Milutinovica, Kuzeloglua, Daloa, Vanju.. A ako bude neka stoka razlika da se ubaci Aranitovic ili jos neki junior ako su poveli.

7. I ja se nadam da cemo veceras uzivati u bravurama Kuze, Boze, Daloa i ekipe, da odmori malo Macvan napokon lolo

8. Kupili Tumbasu odelo Grobari.
    Lijep gest

9. kupili mu kucu jebote, renovirase mu sve tamo , institucija smo

10. Jel' zna neko od cega tacno misa boluje?

11. Od mozga, bate, poremećen je.

12. BOZO DJUMIC KLAP KLAP KLAP

13. Pa dobro, znam da je poremecan, upoznao sam ga kad sam gledao PFK - HB Torshavn
    Zanima me od cega tacno boluje? Jel daunovac, sta?

14. Jebote da niko ne moze trojku da pogodi...

15. Dalo nikad ne prestaje da me iznenadjuje. Citave sezone ne moze da pogodi otvorenu trojku, a sad pogodi u zadnjoj sekundi, iz trka, iz naskoka.

16. smijesxno, basx smijesxno.
    boris dalo, decxko operisan od svih košarkaških kvaliteta. ne zaslužuje da nosi dres partizana pa sve da on nama daje stipendije.
    edit: kakav poklon u mocartu 148,5

17. Kako lose igramo krf ti jebem, a Milutinov onim jadnicima nabija komplekse lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.