KK Partizan

1. Možeš i na BS plajeru ne treba ti vlc

2. U koliko se igra i ko prenosi?

3. Da nije 21 arena?

4. mozda i jeste, a ko pita?

5. izijem je jedan od najgotivnijih glava na vuki

VEČERAS PEVAMO
    https://www.youtube.com/watch?v=jUNpcIFUyyU

6. Знам да сви чекате моју анализу лоло

Елем, био да гледам четвртфинале тј. иживљавање абалигаша.

Партизан-Војводина најдосаднија текма у универзуму, Новак прецењен играч, кој ли се курац отимају око њега. Баш обратио пажњу на Божа лоло, није толико лош колико неко написао овде, солидно се гради, има осећај за скок, нешто као Мачван али за мало. А по игри ми делује више као четворка него центар. Онај Безбрадица, кршина најгора. Тепић..је Тепић. Павловић игра са болом у курцу, а онда запне и ојебе, гледам на загревању претрчи најмање, класичан црногорац лоло. Контам да се чува за битне текме, надам се да грешим јебем га кварцованог.

Зезда, глупи Радоња опет форсирао носиоце игре, Вилијамс игра са болом у курцу, додуше укењало га да погодио коју тројку. Тејић прецењен играч по мени, слаботелесни смотља, разврћу га ко како хоће, појешће га Мачван ако га буде чувао. Остали стандардни.

А највише ме изненадио онај мали из Константина, четворка (број на дресу). Мали је растом не знам да ли је млад, плеја игра. Дечко је измислио кошарку за пола плејева из АБА лиге, надиграо одбрану Звезде поштено. Не знам што њега нисте довели а Дало да вам чисти патике и баца клетве. :)

Ето, то је то за сад, спортски поздрав, јављам се после полуфинала.

7. Da se prekrstim pa Cilmo imo normalan post ...

Aliluja slava tebje gospodi

8. лол

Него, вечерас ме занима како ће Милутинов да се носи са Бобијем и Цирбесом, да видим шта је Дуле смислио за тај мисмеч такорећи. Ако уопште офира карте у купу.

9. thilmo, zar ti ne navijas za zvezdu?
    ja mislio da si ciganin. licis mi na nekog ko je ciganin.

10. au sta ti reko za kevu, banuj ga celte

11. ja ne kapiram jebo ga. znas ono da glupog coveka ne mozes da uvredis. tako se nekad prepucavam sa par vukajlijasa odavde i odustanem, jebi ga.

12. znas ono da glupog coveka ne mozes da uvredis

ne brini se tilmo, izgleda da ga nisi uvredio

13. u bravo, mislis slucajno sam reko to, nisam mislio na sebe pa da pokazes to. bravo, dobar momak.

14. ono, kad napravis foru na sopstven racun a nekom to neshvatljivo da postoji.

15. ЛОЛ, али кад напишеш два поста за редом да се правдаш. хахаха

16. pa jebi ga, post upucen tebi da kazem da se ne vredjam, a ovaj naso da se pravi pametan.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.