KK Partizan

1. Kelt pokušava al mu ne ide
    Kelt N O O B
    ___O
    ___O
    ___B

2. Nema Džonija da zavodi reda.
    A nema ni Rasnog da sjebava situaciju.

3. pa jebi ga ja i pre nisam trolovao nego uzmem i zamenim naziv teme u kk fljamurtari tirane.

al dobro, bez obzira na ovo sto kao prozivam, cemu se jebeno nadate franjevci? mislim kapiram nada je to, nije razum, al ne igrate protiv roze mega vizure nego protiv zvezde koja redom tovari sve ove godine

4. Problem je što mi znamo kako, oni ne znaju :)

5. pa vidim da znate kako, bas ste se proslavili protiv zvezde ove sezone

6. celt je kao bivsi pandur u zatvoru, pokusava da sacuva svoju guzu. ide logikom bolje grobar da me jebe nego cigan lololo

7. ne zurim se nigde, boli me kurac iskreno (doduse bolje je nego za fudbal, tu bi najradije oba da izgube ako je moguce). al bice mi zanimljivo da vas tovarim, kad pobedi fmp za redom koji put, 4. 5.?

8. Jebiga, Celte, ti brojiš uzastopne pobjede, mi uzastopne titule. Svakom svoje.

Želim ti i ove sezone isto tako - ti da brojiš pobjede a mi ćemo titule :)

9. K E L T _ N O O B
    E____________O
    L____________O
    T____________N
    B O O N _ T L E K

10. zvucite ko cigani do skoro kad se za svaku prepirku hvataju sa "ali bari '91" :)

11. Ali mi smo aktuelni šampioni :D

12. jeste ajd pobedio si, vraticu se na temu kad izgubite, tad da tovarim dodatno vise ce da boli.
    srecno protiv fmp-a trebace vam

13. Nego oćel jebeni rts prenositi ili samo usrana arena

14. Samo arena. Imas onaj program sto je bac kacio, sljaka savrseno

15. Al koliki je kelt NOOB govori i činjenica da misli da smo sa fmpom ove sezone već odigrali 4,5 mečeva LOOOL

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.