Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Klasična nameštena utakmica!
NAMEŠTALJKA
Lolo TO TRUĆE
Samo da je murić dobro još jedan igrač manje u rotaciji nam stvarno ne treba
u principu, kvalitetno rutinsko guzenje. ja zadovoljan, dobro sam prognozirao
Ajde bre puca nam kurac za kupoa, to je i ovako i onako jedini trofej koji ovi mogu da "podignu" bez da ga drpe.
LOL
O
L
Lol, znao sam da su ćelt i ćilmo neki rođaci.
jebi ga djoto sad kiselo grozdje, a da partizan nije ispo go kurac bilo bi najbitniji trofej
Koji kurac prave faul lolo
Jeri Draganče namerno sad izmašio sva 3 bacanja ?
Zasluzena pobeda Crvene Zvezde (aj da im ucinim i nazovem kako se ne zovu). Uopste nije lose za ovu fazu, videlo se da igramo bez zara, testiramo momke iz predgradja i uveren sam da nema te nauke da izgubimo u polufinalu Aba. I sa ovim timom.
Loše izdanje Zvezde a vi ste tek kerov kurac. Toliko
jebote zar nemate zajednicku temu da kenjate o svojim podvizima sto ste dobili partizan bez kinte,pleja,centra i duletovog sakoa vec mora sve na tudjim temama
Svaka čast izgubili ste manje od 10, najjači ste.
Mora kad si dzulov bez imalo stila, kako drugacije?
Zvezda nezadrzivo ide dole, Partizan se penje. TItule ostaju gde su i bile, jasno svakom ko zna sta je kosarka.
TAKTIČKI IZGUBLJENA UTAKMICA DA BI IM RADONJA OSTAO NA KLUPI
Jebiga, ovima je "silovanje" nas još samo misaona imenica.
Dobiju raspali tim sa manje od 10 razlike i slave više nego Nemci kad unakaziše Brazilce sa 7:1.
добро су затворили бобија, да није био сваки пут удвојен било би бар 17 разлике за нас и ја бих узо једну црвену у клаџи, фалило ми да погоди још 5 поена јбг
добићете нас у осталим такмичењима немојте плакат
Dobiju raspali tim sa manje od 10 razlike i slave više nego Nemci kad unakaziše Brazilce sa 7:1.
http://vukajlija.com/forum/teme/50167-veciti-kosarkaski-derbi-titovih-blizanaca-partizan-crvena-zvezda-tema-aktivna-samo-kada-se-igraju-utakmice-izmedju-ova-dva-kluba?strana=263#post_3120150