Ne seri Džeriko. Odavno nema toga ko će na koju temu, dolazimo mi, dolazite vi i tome slično. Realno je bilo da vas dobijemo, zato vas niko ni ne jebe. Opuštena atmosfera. I Rasni da je tu kontam da ne bi. Nemojte uplašeni biti
Realno, FMP ima kvalitetniji tim i mnooogo duzu klupu. Ali sa skoro 100% bacanja, sto je nevidjeni user, neravnopravnim peticama, smesno je da smo uopste tako lagano prisli na +3 i bili u igri sve do polovine 4. cetvrtine. To samo pokazuje da cemo ih jebati lagano kad bude zaista bitno.
I ne da nam treba plej, nego ne kapiram da ne postoji i neki Djumic u Agroziv ligi, koji kurac, sve je bolje od Borisa Debilaoa.
добро су затворили бобија, да није био сваки пут удвојен било би бар 17 разлике за нас и ја бих узо једну црвену у клаџи, фалило ми да погоди још 5 поена јбг
i dzem ima da se kupi al sladji je kad ga sam napravis lol koja metafora.
inace slika jebeno objasnjava. ja sve cigane zajedno ne mrzim koliko svaki cigan pojedinacno mrzi duleta vujosevica. kapiramo mi svi da je dule jebao komsinicu samo izgleda nismo svesni koliko.
malopre bio ortak kod mene, gledali basket, jebote covek u 25 godina pljuje monitor kada se dule pojavi, psuje... nevera
Ajde neroji sikter na temu iz predgradja ili derbi temu, smrdite.
Ne seri Džeriko. Odavno nema toga ko će na koju temu, dolazimo mi, dolazite vi i tome slično. Realno je bilo da vas dobijemo, zato vas niko ni ne jebe. Opuštena atmosfera. I Rasni da je tu kontam da ne bi. Nemojte uplašeni biti
E da, što Rasni u toku tekme nije bio odbanovan?
Kao da je bitno. Mislim i da je sopstveni tražio
Ma, pitam onako, fala svakako,
Poyy
зато што је канцер, да је среће не би га више никад пуштали из кавеза
Pukli od limenki a? Pa dobro, uzećemo titulu da lečimo duševni bol za izgubljeni kup...
e jebase nas dobro!
очитали смо вам буквицу
Pa dobro, opet će osvojiti kup Radonjića De... ovaj Radivoja Koraća.
Meni tek sad nije jasno kako je stoka nabila komsinicu 40 razlike kad ovaj europski fmp ne moze ove invalide bar 15.
Ne, stvarno su invalidi.
Sem Pavlovica al ga usro onaj sudija sa trecim faulom koji je bio ne sumnjiv nego aj zdrao, totalno mu jebo mamu.
Muric je slomio nogu jer sam mu to i pozelio mater mu slovenacku jebem jebo ga Krcun u po usta usranih dabogda veceru promasio 3 puta
Slabo navijaca FMP-a na temi, pa zato. Sve delije iz nekog razloga.
Ali posto su vama svinjski papci vrhunac humora, voleo bih da vidim to "jebanje".
Zar nije Muric 4 puta silovao trojku, a ne 3?
3
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/02/partizan-zvezda-0045.jpg
mrzi me sad ali ovo je materijal za profilnu
Drag mi je ovaj Blazic, vratice on sve nama sam kad bude gusto. Tad ga nema nista, ne moze tablu da pogodi. Smesan igrac.
Realno, FMP ima kvalitetniji tim i mnooogo duzu klupu. Ali sa skoro 100% bacanja, sto je nevidjeni user, neravnopravnim peticama, smesno je da smo uopste tako lagano prisli na +3 i bili u igri sve do polovine 4. cetvrtine. To samo pokazuje da cemo ih jebati lagano kad bude zaista bitno.
I ne da nam treba plej, nego ne kapiram da ne postoji i neki Djumic u Agroziv ligi, koji kurac, sve je bolje od Borisa Debilaoa.
I meni, za kvotu 80 :(
A tekma je takvo testiranje sposobnosti sa obe strane da je ono nevera :D
Znaci nije bilo dve krstene akcije, samo improv i peglanje odbrane. Jbt oni 7 asistencija mi 5 za celu tekmu, znaci loooooooooool
Nije ovo ni prici maximumu ni jednih ni drugih.
A Muricu verovatno ozbiljnija povreda, bar je tako izgledalo na snimku..
Jbg, nastalja se agonija.. na kraju ce nam od rotacija ostati racija
i dzem ima da se kupi al sladji je kad ga sam napravis lol koja metafora.
inace slika jebeno objasnjava. ja sve cigane zajedno ne mrzim koliko svaki cigan pojedinacno mrzi duleta vujosevica. kapiramo mi svi da je dule jebao komsinicu samo izgleda nismo svesni koliko.
malopre bio ortak kod mene, gledali basket, jebote covek u 25 godina pljuje monitor kada se dule pojavi, psuje... nevera