U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dakle nije realno da Dule bude neki vodja opozicije? :D
Janpi poštujem ja debile sa kojima se ti družiš, on u 25 pljuje Duleta, ti skidaš dres klincima ali ono, nećeš verovati ja ne mrzim Duleta. Čak ume da mi bude zanimljiv. Pogotovo kad ne igrate sa nama a ja gledam utakmicu Partizana.
ma da, ti sa osnovnom si primer pametnog i normalnog coveka, mi ostali smo retardi. ae ne seri
kapiram da, kada bi rekli "sutra mozete da ubijete koga hocete i da ne robijate" veca bi guzva nastala ispred duletove kuce nego na titovoj sahrani
Pa sad, dal Duletove il Vuciceve...
Samo sto ciganjski mentalitet ide dotle da razmislja MA NEKA VUCICA, JEBES RADNA MJESTA DAJ DA SKINEMO PARTIZAN
Eto koliko ste vi ograničeni. Sa debilizmom se graniči. Ja vas krstim vi prdite.
Janpi za tebe sam primer normalnog čoveka jer pogađaš, nisam ragolićivao ljude mlađe 20 dina od mene.
То је то, за класу смо бољи, нема даље.
al nisi ni srednju skolu zavrsio. samo ovo sto ja tebe napusavam je istina a to sto ti pricas nije. opismeni se pa onda krsti
Axaxaxa ti nisi realan.
Бохоре, победили смо, избацили их из купа. Буди достојанстевен, не улази у перпирке и једноставно ликуј над пораженима.
Tilmo ne znam da l me razumeš ali ovo nema veze sa utakmicom. I pre nje se znalo da će da pobedimo i tad sam još reko da neće da bude nikakvo naginjanje po forumu jer će biti očekivano.
Ovo sa Janpijem je standard. Pusti dečka koji nije stavio veliko slovo u životu na početku rečenice da me opismeni.
па и то је успех за циган малу реално, еј осмолетка!
Čestitao bih protivniku, al jako bitna tekma gde smo videli da možemo protiv njih
Бохоре, небитно је све, ми смо добили текму а они избачени из купа. Једноставно ти си у предности шта год да причаш, а држи се победе. :)
''ми'' и ''они'' лоло
Хвала Запата, хвала. Слажем се да можете против нас, до полувремена, ту вам је лимит.
Али хвала на честиткама у сваком случају.
Мунем. поз
То је то, за класу смо бољи, нема даље.
Cek, ti hoces da kazes da odnos snaga 60:40 u korist CZT (50:50 ako dodje plej, znaci dogodine) znaci da ste za klasu bolji?!
Hmm, nesto smrdi tilmo. Dal ti, dal ti analiza, a mozda samo smrde ganci..
Sportski pozdrav groblju. Cestitam na fer borbi.
Znao sam da ovi varaju , pa stave parafina u voštanu sveću, čim nismo dobili tekmu. Na plus 3 sam mislio evo ga konačno čist vosak, dogorelo do njega, al jbg zajeb... :-)
Ono kolko sam pratio "direktan prenos" po forumima limenke realno bile bolje. Mislio sam da će Dule mađiju da baci al izgleda čuva za E.Ligu i domaće prvenstvo...